ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΤΟ ΤΟΠΙΚΟ ΤΜΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΜΠΕΛΑΚΙΑ

Εξερευνήσεις και ανακαλύψεις από το ΣΕΟ

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2017 10:00

Μια ξεχωριστή εμπειρία έζησαν οι Μεγάλοι Οδηγοί των Τοπικών Τμημάτων Λάρισας και Καρδίτσας με τη «Δράση 360ο». Η συγκεκριμένη δράση πραγματοποιήθηκε σε δύο φάσεις: Η πρώτη στις 18 Δεκεμβρίου 2016 στην Εστία του Τοπικού Τμήματος Λάρισας και η δεύτερη, η οποία ήταν και το πρακτικό κομμάτι της με τον τίτλο «Εξερευνώ – Ανακαλύπτω», στα Αμπελάκια.

Οι Μεγάλοι Οδηγοί, ηλικίας 14-17 ετών, επισκέφθηκαν την ιστορική κοινότητα στις 3-4 Ιανουαρίου 2017 για περιπέτεια , δράση και γνώση. Εξερευνώντας την περιοχή ήρθαν σε επαφή με τη φύση, ανακάλυψαν τη χλωρίδα και την πανίδα της, έμαθαν τι χρειάζεται να έχει κάποιος για να περπατήσει στο βουνό, πώς να προσανατολίζεται, να βρίσκει το στίγμα του στον χάρτη, να φτιάχνει το σακίδιό του, να χρησιμοποιεί την πυξίδα, τους κόμπους, τα ανιχνευτικά και πάνω από όλα να περνά τέλεια!
 Το Τοπικό Τμήμα Λάρισας με ανακοίνωση του ευχαριστεί όλους όσοι φρόντισαν να πραγματοποιηθεί και να ολοκληρωθεί με επιτυχία αυτή η δράση και ειδικότερα όλους τους κατοίκους των Αμπελακίων και τον κοινοτάρχη κ. Σωτήρη Μιχαλάκη για την άψογη φιλοξενία και την παραχώρηση χώρων της Μανιαρείου Σχολής.
Όσοι νέοι, λοιπόν, επιθυμούν να ζήσουν τέτοιες περιπέτειες και να αποκτήσουν παρόμοιες εμπειρίες μπορούν να απευθυνθούν στην ομάδα Μεγάλων Οδηγών του Τοπικού Τμήματος Λάρισας (Βελή 6) ώστε η παρέα να μεγαλώσει.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass