Ενημερώθηκαν για την ΚΑΡ.Π.Α. οι αστυνομικοί της Λάρισας

Δημοσίευση: 19 Ιαν 2017 14:07

Η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας στο πλαίσιο των προσπαθειών της για αναβάθμιση του εργασιακού περιβάλλοντος, εξασφάλισε σε συνεργασία με τοπική εταιρία ιατρικών και ορθοπεδικών ειδών με την επωνυμία «BG BRACE MEDICAL», τη δωρεά ενός ατομικού απινιδωτή τελευταίας τεχνολογίας, για κάλυψη αναγκών του Αστυνομικού Μεγάρου στο οποίο καθημερινά κινούνται εκατοντάδες συνάδελφοι και πολίτες.

Για το σκοπό αυτό πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων της Δ.Α. Λάρισας, σεμινάριο «καρδιοπνευμονικής αναζωογόνησης και χρήσης αυτόματου εξωτερικού απινιδωτή», από τον διευθυντή Καρδιολογικού Τμήματος Επίατρο Χαράλαμπο Παρίση και την διευθύνουσα Αντ/χη Μαρία Νταλιάνη, του 404 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Λάρισας.

Ευχή όλων είναι να μη παραστεί ποτέ ανάγκη χρήσης του. «Δυστυχώς είμαστε υποχρεωμένοι για μια ακόμη φορά να καλύψουμε το κενό της πολιτείας, μιας και το σχετικό αίτημα δαπάνης εδώ και δύο έτη περίπου, το οποίο έγινε κατόπιν πρωτοβουλίας μας, ουδέποτε εγκρίθηκε», αναφέρει σε σχετική ανακοίνωση η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων νομού Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass