ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ 2 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ, ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ

Σεμινάριο για την αναπτυξιακή εκπαίδευση

Δημοσίευση: 22 Ιαν 2017 11:52

Σεμινάριο με θέμα την «αναπτυξιακή εκπαίδευση», θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 2 Φεβρουαρίου, και ώρες 17.00-21.00 μ.μ. στο αμφιθέατρο ΟΥΗΛ Λάρισας. Οργανώνεται στο πλαίσιο του προγράμματος «Rural DEAR Agenda- Europe Aid» της Ευρωπαϊκής Ένωσης, που υλοποιείται από τέσσερις φορείς πολιτισμού και επιστημών της Θεσσαλίας.

Το σεμινάριο απευθύνεται σε στελέχη της τοπικής αυτοδιοίκησης από όλη τη Θεσσαλία, εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, γονείς και στελέχη της «Κοινωνίας των Πολιτών».

Στη Λάρισα θα πραγματοποιηθεί υπό την διοργανωτική ευθύνη του ΧΟΠΣ Σπαρμού και του Δικτύου 'Περραιβία", με τη συνεργασία και τη στήριξη του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας, του ΚΠΕ Κισσάβου -Ελασσόνας, του Δικτύου εθελοντικών Οργανώσεων Θεσσαλίας και της "Πράσινης Κιβωτού", ενώ οι εισηγητές του σεμιναρίου είναι καθηγητές Πανεπιστημίου, ερευνητές, σχολικοί σύμβουλοι, ειδικοί επιστήμονες και εκπρόσωποι διεθνών εθελοντικών οργανώσεων.

Οι κύριες θεματικές περιοχές που σχετίζονται με την Αναπτυξιακή Εκπαίδευση και θα αποτελέσουν θέματα του σεμιναρίου είναι:

1.Παγκόσμια Ιθαγένεια 2. Συν-Ανάπτυξη 3. Δίκαιο εμπόριο/Υπεύθυνη Κατανάλωση 4.Συνεργασία για Ανάπτυξη 5. Ανθρώπινα Δικαιώματα 6. Εκπαίδευση στις αξίες: αλληλεγγύη, δικαιοσύνη, ειρήνη 7.Φύλο και ανάπτυξη 8.Παγκοσμιοποίηση 9.Μετανάστευση και ανάπτυξη 10.Περιβάλλον και ανάπτυξη /Κλιματική Αλλαγή 11. Αναπτυξιακοί Στόχοι Χιλιετίας/ Στόχοι Αναπτυξιακής Εκπαίδευσης 12. Διεθνείς Οργανισμοί 13.Φτώχεια και Ανάπτυξη/Διανομή πλούτου και δύναμης 14.Σχέσεις Βορρά-Νότου 15. Επίλυση Διαφορών

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους στους διοργανωτές, ηλεκτρονικά στο skriapask@gmail.com είτε με FAX: 24210-71200, δεδομένου ότι οι θέσεις είναι περιορισμένες. Θα δοθούν βεβαιώσεις συμμετοχής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass