ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ-ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ

Αθωώθηκε ο Στέλιος Χάμος σε δίκη στην Κομοτηνή

Δημοσίευση: 26 Ιαν 2017 10:00

Αθώο έκρινε με τη σύμφωνη γνώμη τόσο του εισαγγελέα όσο και της προέδρου του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου της Κομοτηνής τον πρόεδρο του Πατριωτικού Ελληνικού Συνδέσμου Αστέριο Χάμο, μετά από δίκη που έγινε την Τρίτη, με την κατηγορία «της διασποράς ψευδών ειδήσεων και φόβο προς τους κατοίκους της περιοχής».

Η υπόθεση αφορούσε στις προκηρύξεις που είχε ρίξει ο Σύνδεσμος προ 2 ετών περίπου μπροστά από το τουρκικό προξενείο της Κομοτηνής, αλλά και σε όλη την πόλη, με σκοπό να φύγει το προξενείο και είχε ως αποτέλεσμα να γίνει μήνυση από την εισαγγελία Κομοτηνής.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του Πατριωτικού Συνδέσμου «μεγάλη συμβολή στην αθώωση του Στ. Χάμου είχε ο δικηγόρος και φίλος του Συνδέσμου από την Αλεξανδρούπολη, Ηλίας Ηλιακόπουλος, ενώ μεγάλη συμβολή επίσης είχαν και οι μάρτυρες υπερασπίσεως και συγκεκριμένα ο εκδότης της εφημερίδος ΑΝΤΙΦΩΝΙΤΗΣ και δάσκαλος από την Κομοτηνή Κώστας Καραΐσκος και ο καθηγητής Μ.Σ. ο οποίος δίδαξε και στα πομακοχώρια, όπου παρουσίασαν διάφορα δημοσιεύματα εφημερίδων αλλά και άλλα στοιχεία για την προπαγάνδα και τον ύπουλο ρόλο που ασκεί το τουρκικό προξενείο στην περιοχή. Με την ολοκλήρωση της δίκης τα μέλη και οι φίλοι του Συνδέσμου, τα οποία ήρθαν προς συμπαράσταση προς τον πρόεδρο του Συνδέσμου με ναυλωμένο λεωφορείο από την Λάρισα αλλά και με συμμετοχή μελών και φίλων από τη Θεσσαλονίκη, την Καβάλα και τους Τοξότες Ξάνθης και έκαναν αισθητή την παρουσία τους με πανό, σημαίες και συνθήματα, ξέσπασαν σε χειροκρότημα. Να σημειωθεί επίσης ότι το παρών έδωσαν και μέλη του Ιερού Λόχου 2012 αλλά και μέλη της Λαϊκής Κίνησης Πολιτών Καβάλας (ΦΟΙΝΙΞ)»

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass