ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΛΙΜΑ ΓΙΟΡΤΙΝΟ, ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΕΙΣ

Έκοψε πίτα ο Δήμος Τεμπών

Δημοσίευση: 28 Ιαν 2017 10:00

«Ενωμένοι, χωρίς διαχωρισμούς όπως βαδίσαμε και τα προηγούμενα χρόνια, θα προσπαθήσουμε να επιλύσουμε όλα τα προβλήματα. Επιθυμώ την εποικοδομητική συνεργασία με όλες τις δημοτικές παρατάξεις για να δουλέψουμε προς όφελος του Δήμου Τεμπών. Θα βαδίσουμε στα ίδια χνάρια στα εργασιακά, στα κοινωνικά και στα όποια άλλα ζητήματα ανακύψουν. Με την ευχή μου για υγεία και πρόοδο προς όλους τους παρευρισκομένους και τις οικογένειές σας». Με αυτά τα λόγια άνοιξε τη μικρή, σεμνή εκδήλωση ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Δήμου.

Η κοπή της πίτας έγινε παρουσία των μελών του Δημοτικού Συμβουλίου , προέδρων και μελών τοπικών συμβουλίων, των εκπροσώπων συλλόγων και φορέων, καθώς και δημοτών που παρευρέθηκαν στη συνεδρίαση.

Ο δήμαρχος Τεμπών έδωσε με την ομιλία του το στίγμα της νέας χρονιάς που σηματοδοτεί την αισιοδοξία και την πεποίθηση ότι με μαχητικότητα, διεκδικητικότητα, συναίνεση, διάλογο και γόνιμη συνεργασία θα αντιμετωπιστούν όλα τα ζητήματα, με στόχο ο Δήμος Τεμπών να αναδειχθεί σε έναν δήμο ακόμη πιο ανθρώπινο, πιο κοντά στον εργαζόμενο, στον πολίτη, στον συνάνθρωπο που βρίσκεται σε ανάγκη.

Μέσα στο ίδιο γιορτινό κλίμα χαιρετισμούς με ευχές απηύθυναν οι αρχηγοί των παρατάξεων κ. Γιώργος Μανώλης και κ. Χρήστος Μπίκας, καθώς επίσης ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Δημήτρης Τσέτσιλας, αντιδήμαρχοι, μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου και άλλοι παρευρισκόμενοι.

Τυχερή για αυτή τη χρονιά ήταν η δημοτική σύμβουλος κ. Γεωργία Τσιόπα

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass