ΓΙΑ ΤΑ ΟΝΟΜΑΣΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΣ

Στον Βόλο ο κ. Ιγνάτιος

Δημοσίευση: 31 Ιαν 2017 7:40

Στην Αρχιερατική Θεία Λειτουργία για την εορτή της ανακομειδής των ιερών λειψάνων του Αγίου Ιγνατίου του Θεοφόρου, παρέστη και συνιερούργησε την Κυριακή, ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης και Τυρνάβου κ. Ιγνάτιος, στον κατάμεστο από πιστούς μεγαλώνυμο Ιερό Ναό της Αναλήψεως του Κυρίου στον Βόλο, με την ευκαιρία και των σεπτών ονομαστηρίων του οικείου Ιεράρχου, σεβασμιότατου μητροπολίτου Δημητριάδος και Αλμυρού κ. Ιγνατίου.

Σύμφωνα με ανακοίνωση «Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Λαρίσης κ. Ιγνάτιος μίλησε κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας για τον φιλόστοργο Πατέρα της Εκκλησίας, Αγιο Ιγνάτιο, τον Θεοφόρο και για το σκληρό μαρτύριο που υπέστη χάριν της φλογερής αγάπης του προς τον Κύριον Ιησούν, ενώ ευχαρίστησε τον εορτάζοντα Ιεράρχη για ό,τι είναι και για ό,τι καθημερινά με πολλή στοργή και αληθινή αγάπη προσφέρει στην αγία μας Εκκλησία και στον σύγχρονο άνθρωπο, ενώ παράλληλα του ευχήθηκε καλή δύναμη και καλή συνέχεια στο ευθυνοφόρο ποιμαντικό και κοινωνικό του έργο».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass