Ο ΣΤ. ΤΣΑΓΚΟΥΛΗΣ ΤΗΣ "INTERCOMM FOODS"

Αφανής δωρητής δρα στον υγειονομικό τομέα

Δημοσίευση: 03 Φεβ 2017 13:24

Αποκαλύφθηκε ο αφανής δωρητής που εδώ και πολύ καιρό δρα προς όφελος της λειτουργίας κυρίως χειμαζόμενων από την οικονομική κρίση κλινικών του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου. Αλλεπάλληλες δωρεές που αντιστοιχούσαν σε προμήθεια εξοπλισμού ή την ενίσχυση δράσεων προς όφελος του κοινωνικού συνόλου, παρέμεναν στην ανωνυμία καθώς ο δωρητής ουδέποτε το δημοσιοποίησε. Υπήρξαν επίσης σημαντικές οικονομικές ενισχύσεις σε οικογένειες, που βρέθηκαν σε οικονομική δυσπραγία, προκειμένου να καταφέρουν να σπουδάσουν τα παιδιά τους.

Παρόμοιες κινήσεις όμως μαθαίνονται στη Λάρισα, το δημοσιογραφικό ενδιαφέρον εντάθηκε δίχως όμως να ικανοποιηθεί, αφού οι εκπρόσωποι των ωφελούμενων δομών σιωπούσαν έχοντας δεσμευτεί να μην αποκαλύψουν το όνομα του δωρητή. Ωστόσο, το μυστικό μαθεύτηκε από λάθος, καθώς παρέπεσε ευχαριστήριο έγγραφο. Στο συγκεκριμένο, η Ελληνική Αντικαρκινική Εταιρία ευχαριστεί θερμά τον πρόεδρο και διευθύνοντα σύμβουλο της εταιρίας ‘’Intercomm Foods’’ κ. Στέργιο Τσαγκούλη για τη δωρεά σημαντικού χρηματικού ποσού «προκειμένου να πραγματοποιήσουν την ετήσια προληπτική μαστογραφία τους γυναίκες οικονομικά ευάλωτες, αφού μέσα στα χρόνια της κρίσης, το αυτονόητο έγινε για εκείνες αδιανόητο».

Η «Ε» επικοινώνησε με τον κ. Τσαγκούλη, ο οποίος παραδέχθηκε την αφανή του δραστηριότητα ζητώντας όμως να κρατηθούν χαμηλοί τόνοι. «Ευχαριστώ την οικογένειά μου που με βοηθάει και πάμε επιχειρηματικά καλά, οφείλουμε να βοηθάμε όπου διαπιστώνουμε ότι χρειάζεται και όπως μπορούμε…», περιορίστηκε να δηλώσει ο πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ‘’Intercomm Foods’’. Ο οποίος φαίνεται να ακολουθεί σε μικρογραφία βέβαια την τακτική δωρεών του Ιδρύματος Νιάρχου στον υγειονομικό τομέα, τηρουμένων των αναλογιών φυσικά.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΠΗΝΕΙΟΥ 2024
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass