ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 04 Φεβ 2017 7:31

*Ο Σύλλογος Ηλεκτρολόγων Αυτοκινήτων Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σήμερα Σάββατο στις 9 το βράδυ στο κέντρο «Χρυσό Τζάκι».

*Ο Σύλλογος Γυναικών Αετολόφου θα κόψει σήμερα Σάββατο την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 7 μ.μ., στην ταβέρνα του κ. Τζιουβάρα στον Αετόλοφο Αγιάς.

* Στις 4:30 μ.μ. σήμερα, στο Πνευματικό Κέντρο των Αγίων Αντωνίων στην Αγιά, ο αρχιερατικός επίτροπος Περιφέρειας Αγιάς, αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Δρόσος, θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα για τα παιδιά του τοπικού Κατηχητικού Σχολείου.

* Τον ετήσιο χορό και την κοπή της πίτας πραγματοποιεί σήμερα ο Σύλλογος Απανταχού Μακρυχωριτών στις 9 μ.μ. στο κέντρο «Βερσαλίες», 5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα. Μεταφορά με λεωφορείο από την πλατεία του χωριού.

*Ο Σύλλογος Γυναικών Κιλελέρ «Η Αγία Μαρίνα» κόβει σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 7 το απόγευμα στο κατάστημα του Στάθη Ηλία.

* Ο Σύλλογος Γυναικών περιοχής Καλοχωρίου Δήμου Τεμπών κόβει πίτα σήμερα στις 6 μ.μ, στην καφετέρια «EL CHAPO» του Σαΐτη Αχιλλέα, στο Καλοχώρι. Την ίδια ημέρα θα γίνει απολογισμός της χρονιάς που πέρασε.

* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα θα κόψουν σήμερα στις 8 μ.μ., στο οικογενειακό κέντρο «Μουράγιο» στη Βελίκα, ο Πολιτιστικός Σύλλογος Μελιβοίας «Ο Όμηρος» και ο Σύλλογος Εθελοντών Αιμοδοτών Μελιβοίας.

*Ο Μορφωτικός Σύλλογος Χειμαδίου διοργανώνει ετήσιο χορό και κοπή πίτας στις 8:30 μ.μ. σήμερα στο κέντρο «Πλατάνια» στο Πουρνάρι.

*Ο Σύλλογος της παραλιακής Αλεξανδρινής διοργανώνει σήμερα την ετήσια χοροεσπερίδα στις 8.30 το βράδυ, στο κέντρο «Νεράιδα» (2ο χλμ. Αμπελώνα – Γιάννουλης).

* Ο Σύλλογος Σερραίων Νομού Λάρισας κόβει βασιλόπιτα σήμερα στις 8:30 μ.μ. στο μεζεδοπωλείο «Λαδόξυδο» στην οδό Καρδίτσης 32. Τηλέφωνα επικοινωνίας: Παπαδόπουλος Δημήτρης 6983-500414 και Αναστασιάδης Αθανάσιος 6976-604411.

*Ο Σύλλογος Γυναικών Νίκαιας διοργανώνει σήμερα εκδήλωση για την κοπή στις πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 7 το απόγευμα στην ταβέρνα του κ. Μπέκου.

* Ο Σύλλογος των Απανταχού Αποδήμων Σκαμνιωτών «Ο Όλυμπος» διοργανώνει σήμερα τον ετήσιο χορό του στις 8:30 μ.μ. στο κέντρο «Τούμπα» στον Τύρναβο.

*Το Τοπικό Τμήμα Συνδέσμου Κοινωνικών Λειτουργών Ν. Λάρισας κόβει σήμερα πίτα στις 9.30 μ.μ. στον «Μύλο 1927».

*Στις 8:30 μ.μ. ο Σύνδεσμος Αποστράτων Χωροφυλακής – ΕΛ.ΑΣ., διοργανώσει σήμερα την κοπή της βασιλόπιτας, τη χοροεσπερίδα και τη βράβευση των παιδιών των μελών του, που εισήχθησαν το έτος 2016 στα Α.Ε.Ι. και Τ.Ε.Ι. στη Λέσχη Αξιωματικών Φρουράς Λάρισας (Κύπρου και Φιλελλήνων).

*Ο Σύνδεσμος Σαμαριναίων Λάρισας, διοργανώνει σήμερα τον ετήσιο χορό στις 9 μ.μ. στην αίθουσα εκδηλώσεων «Palladium» (2ο χλμ. Λάρισας-Κοζάνης).

ΚΥΡΙΑΚΗ 5 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Λάρισας καλεί τα μέλη του στις 2 το μεσημέρι στο μεζεδοπωλείο «Λούκουλος» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

* Ο Σύλλογος Γυναικών Ανάβρας του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ανάβρας.

*Γενική Συνέλευση των μελών της για Διοικητικό και Οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. καθώς και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Λάρισας, θα γίνει στις 10 το πρωί στην καφετέρια «Πασαρέλα» απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο. Μετά το πέρας της συνέλευσης και τις αρχαιρεσίες θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

*Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ολύμπου κόβει την πίτα του στο κοινοτικό καφενείο του χωριού στις 11 π.μ.

*Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κρυστάλλων και Τζαμιών Λάρισας κόβει πίτα στη 1 το μεσημέρι στο ουζερί «Σκαραβαίος» στον Πλατύκαμπο.

*Στην ταβέρνα «Το χρυσό τζάκι» (Α' πάροδος Μυκηνών),η Παλλαρισαϊκή Ακάματη Συντροφιά Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών και φίλων κόβει την πίτα της στις 12 μ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6976-92634, 23520-44145, 2410-625785, 2410-284243.

*Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων κόβει την ετήσια βασιλόπιτα στις 5 μ.μ. στον «Μύλο».

* Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγιάς «Χρυσαλλίδα».

*Οι γυναίκες του Δοτσικού κόβουν την πίτα τους στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Μετροπόλ». Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977-444722.

* Το Κ.Α.Π.Η. Αμπελώνα στις 11 π.μ. κόβει την πίτα του στο χώρο του Κ.Α.Π.Η.

* Η «Υπαίθριος Ζωή» θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στο κέντρο «Αστέρας» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα), στη 1 μ.μ. Λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την Κεντρική πλατεία στις 11:30 π.μ. Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου 7 μ.μ. έως 9 μ.μ. καθημερινά στο τηλ. 2410-250818.

*Η 3η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας κόβει πίτα στις 11 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου, (23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου γωνία).

*Η Δημοτική Παράταξη Τυρνάβου «Δράση Πολιτών» και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Στέλιος Ροντούλης, Ανδρέας Ξηρομερίσιος και Θεόδωρος Λάππας προσκαλούν τους συνδημότες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα «Πανελλήνιον» στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής Τυρνάβου και ώρα 2 μετά το μεσημέρι.

* Οι Σιδηροδρομικοί της Λάρισας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μεταταγέντες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου Λάρισας, θα κόψουν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στις 12:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Χρυσό Τζάκι», 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Θεσσαλονίκης. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6977-744376, 6945-636829.

*Ο Σύλλογος Κυπρίων νομού Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο «Divani» στις 11:45 π.μ.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων νομού Λάρισας, διοργανώνει συνεστίαση και κοπή πίτας για το νέο έτος, στις 12 το μεσημέρι στο κτήμα «Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα).

* Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας θα κόψει φέτος την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο ξενοδοχείο Valis Resort (5*) στην Αγριά-Βόλου. Θα προηγηθεί εκκλησιασμός στην Ι.Μ. Παμμεγίστων Tαξιαρχών στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Μετά την ξενάγηση στο μοναστήρι θα ακολουθήσει το κόψιμο της βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο, φαγητό (μπουφές) και κλήρωση δώρων. Ώρα αναχώρησης από Κεντρική πλατεία 8 π.μ. Πιθανή ώρα επιστροφής 8 μ.μ., τηλ. 2410 -532101, 6936-967174, 6977-972264 και 6955-489525.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες και μη «Η ΦΛΟΓΑ» καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 6 μ.μ. στο καφέ Kofins’ Place στη Γιάννουλη.

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύλλογος Καρυωτών Λάρισας και περιχώρων «Ο ΖΕΥΣ» κόβει την πίτα του στις 11.30 το πρωί στο cafe – bar - restaurant «Passerella» Βενιζέλου 115 και Απόλλωνος (Αρχαίο θέατρο) β΄ όροφος.

ΚΥΡΙΑΚΗ 19 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Η λέσχη 4x4 Λάρισας διοργανώνει την πανθεσσαλική κοπή πίτας στην πίστα της λέσχης στο Συκούριο στις 10:30 το πρωί.

ΤΡΙΤΗ 21 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Το Διοικητικό Συμβούλιο του Περιφερειακού Τμήματος Λάρισας του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού θα πραγματοποιήσει την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας για τους εθελοντές, στις 7 :30 μ.μ στο μουσικό χώρο του «Μύλος 1927». Στο πλαίσιο αυτό και για την ενίσχυση της συλλογικής προσπάθειας και της διαδικασίας ευαισθητοποίησης του κοινού της Λάρισας σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Λάρισας, στην εκδήλωση αντί εισιτηρίου θα συγκεντρωθούν είδη ατομικής υγιεινής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass