Στη Λάρισα οι βουλευτές της ΝΔ Άννα Καραμανλή- Νίκος Παναγιωτόπουλος

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2017 12:10

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας με κεντρικούς ομιλητές την αναπλ. Τομεάρχη Πολιτισμού και Αθλητισμού, βουλευτή Β’ Αθηνών της Ν.Δ. κ. Άννα Καραμανλή και τον τομεάρχη Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, βουλευτή Καβάλας της Ν.Δ. κ.Νικόλαο Παναγιωτόπουλο διοργανώνει την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου και ώρα 11:30 π.μ. στο ξενοδοχείο «Διόνυσος» (Λ.Κατσώνη και 23ης Οκτωβρίου), η Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή (ΝΟ.Δ.Ε.) Ν. Λάρισας της Νέας Δημοκρατίας.

Επίσης το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί τη Λάρισα ο εκπρόσωπος Τύπου και βουλευτής Α΄ Αθηνών της Ν.Δ. κ. Βασίλης Κικίλιας, όπου θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου (στα γραφεία της ΝΟ.Δ.Ε., Κουμουνδούρου 24,1ος όροφος). Θα πραγματοποιήσει συναντήσεις με παραγωγικούς φορείς του Νομού και το βράδυ του Σαββάτου θα παραστεί ως κεντρικός ομιλητής στην ετήσια χοροεσπερίδα-κοπή πίτας που διοργανώνει η Δημοτική Τοπική Οργάνωση (ΔΗΜ.Τ.Ο.) Ελασσόνας της Ν.Δ.. στις 20:30 μ.μ. στο κέντρο «Φαντασία» στην Ελασσόνα.

         

 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass