ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 05 Φεβ 2017 8:45

*Ο Σύλλογος Ιδιοκτητών Κέντρων Ξένων Γλωσσών Νομού Λάρισας καλεί τα μέλη του σήμερα στις 2 το μεσημέρι στο μεζεδοπωλείο «Λούκουλος» για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

* Ο Σύλλογος Γυναικών Ανάβρας του Δήμου Αγιάς θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα σήμερα στις 6 μ.μ., στο Πνευματικό Κέντρο Ανάβρας.

*Γενική Συνέλευση των μελών της για διοικητικό και οικονομικό απολογισμό του απερχόμενου Δ.Σ. καθώς και αρχαιρεσίες για την ανάδειξη του νέου Δ.Σ. της Λέσχης Ελλήνων Καταδρομέων Λάρισας, θα γίνει σήμερα στις 10 το πρωί στην καφετέρια «Πασαρέλα» απέναντι από το Αρχαίο Θέατρο. Μετά το πέρας της συνέλευσης και τις αρχαιρεσίες θα γίνει η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

*Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Κρανιάς Ολύμπου κόβει σήμερα την πίτα του στο κοινοτικό καφενείο του χωριού στις 11 π.μ.

*Ο Σύλλογος Καταστηματαρχών Κρυστάλλων και Τζαμιών Λάρισας κόβει σήμερα πίτα στη 1 το μεσημέρι στο ουζερί «Σκαραβαίος» στον Πλατύκαμπο.

*Στην ταβέρνα «Το χρυσό τζάκι» (Α' πάροδος Μυκηνών), η Παλλαρισαϊκή Ακάματη Συντροφιά Συνταξιούχων Εκπαιδευτικών και φίλων κόβει σήμερα την πίτα της στις 12 μ. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλέφωνα: 6976-92634, 23520-44145, 2410-625785, 2410-284243.

*Ο Εξωραϊστικός Σύλλογος Αμπελοκήπων κόβει την ετήσια βασιλόπιτα σήμερα στις 5 μ.μ. στον «Μύλο».

* Ο Μορφωτικός Πολιτιστικός Σύλλογος Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» θα κόψει σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στις 6 μ.μ., στο Πολιτιστικό Κέντρο Αγιάς «Χρυσαλλίδα».

*Οι γυναίκες του Δοτσικού κόβουν σήμερα την πίτα τους στις 5 το απόγευμα στην αίθουσα του ξενοδοχείου «Μετροπόλ». Τηλέφωνο επικοινωνίας 6977-444722.

* Το Κ.Α.Π.Η. Αμπελώνα στις 11 π.μ. κόβει σήμερα την πίτα του στο χώρο του Κ.Α.Π.Η.

* Η Υπαίθριος Ζωή θα κόψει σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα της, στο κέντρο Αστέρας (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα), στη 1 μ.μ. Λεωφορεία θα ξεκινήσουν από την Κεντρική πλατεία στις 11:30 π.μ. Πληροφορίες στα γραφεία του συλλόγου 7 μ.μ. έως 9 μ.μ. καθημερινά στο τηλ. 2410-250818.

*Η 3η Δημοτική Κοινότητα Λάρισας κόβει σήμερα πίτα στις 11 π.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων του Πολιτιστικού Κέντρου Αγίου Κωνσταντίνου (23ης Οκτωβρίου και Ηρώων Πολυτεχνείου γωνία).

*Η Δημοτική Παράταξη Τυρνάβου «Δράση Πολιτών» και οι δημοτικοί σύμβουλοι κ. Στέλιος Ροντούλης, Ανδρέας Ξηρομερίσιος και Θεόδωρος Λάππας προσκαλούν σήμερα τους συνδημότες στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στην ταβέρνα «Πανελλήνιον» στον πεζόδρομο της Αγίας Παρασκευής Τυρνάβου και ώρα 2 μετά το μεσημέρι.

* Οι Σιδηροδρομικοί της Λάρισας, εργαζόμενοι, συνταξιούχοι, μεταταγέντες, μέλη και φίλοι του Συλλόγου Φίλων του Σιδηροδρόμου Λάρισας, θα κόψουν σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους στις 12:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Χρυσό Τζάκι», 1ο χλμ. Π.Ε.Ο. Λάρισας - Θεσσαλονίκης. Δηλώσεις συμμετοχής στα τηλ. 6977-744376, 6945-636829.

*Ο Σύλλογος Κυπρίων νομού Λάρισας κόβει σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο ξενοδοχείο «Divani» στις 11:45 π.μ.

*Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Προσωπικού Αγροτικών Συνεταιριστικών Οργανώσεων νομού Λάρισας, διοργανώνει σήμερα συνεστίαση και κοπή πίτας για το νέο έτος, στις 12 το μεσημέρι στο κτήμα «Βερσαλίες» (5ο χλμ. Λάρισας – Αμπελώνα).

* Ο Σύνδεσμος Εφέδρων Αξιωματικών Ν. Λάρισας θα κόψει σήμερα την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο ξενοδοχείο «Valis Resort» (5*) στην Αγριά-Βόλου. Θα προηγηθεί εκκλησιασμός στην Ι.Μ. Παμμεγίστων Tαξιαρχών στον Άγιο Γεώργιο Νηλείας. Μετά την ξενάγηση στο μοναστήρι θα ακολουθήσει το κόψιμο της βασιλόπιτας στο ξενοδοχείο, φαγητό (μπουφές) και κλήρωση δώρων. Ώρα αναχώρησης από κεντρική πλατεία 8 π.μ. Πιθανή ώρα επιστροφής 8 μ.μ., τηλ. 2410- 532101, 6936-967174, 6977-972264 και 6955-489525.

ΔΕΥΤΕΡΑ 6 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Σωματείου Ατόμων με Αναπηρίες και μη «Η ΦΛΟΓΑ» καλεί τα μέλη και τους φίλους του στην κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας στις 6 μ.μ. στο καφέ Kofins’ Place στη Γιάννουλη.

ΠΕΜΠΤΗ 9 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύνδεσμος Φιλολόγων ν. Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στο Moustaki, Φιλελλήνων 60 στο Φρούριο (Λάρισα). Ώρα προσέλευσης: 8 μ.μ. Δηλώσεις στην αντιπρόεδρο του Συνδέσμου Κατερίνα Κοθρά (κινητό τηλέφωνο 6974-073952).

*Ο Σύλλογος Καθηγητών Γαλλικής Πτυχ. Πανεπιστημίου Ν. Λάρισας θα πραγματοποιήσει τη μουσική εκδήλωση «La Musique de Paris» και την κοπή πίτας, στις 8 μ.μ, στο «Μπαράκι του Μύλου».

* Τη βασιλόπιτα κόβει ο Σύλλογος Συνταξιούχων Εμπόρων ΟΑΕΕ- ΤΑΕ Λάρισας, στις 6 μ. μ. στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας, στον 3ο όροφο.

*Ο Σύνδεσμος Καρδιοπαθών ο «Άγιος Αχίλλιος» θα πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του και θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 7:30 μ.μ., στην ταβέρνα «Φιλελήνων» στην οδό Φιλελλήνων στο Φρούριο. Κάρτες θα διατίθενται και στο κέντρο. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 2410-615248.

*Η καθιερωμένη ετήσια κοπή πρωτοχρονιάτικης πίτας του Προγράμματος «Άθληση και Γυναίκα» του Αθλητικού τμήματος της Διεύθυνσης Αθλητισμού Πολιτισμού και Κοινωνικής Πολιτικής του Δήμου Λαρισαίων θα πραγματοποιηθεί στις 9.30 μ.μ. στον «ΜΥΛΟ 1927».

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 10 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*«Οι φίλοι της βιβλιοθήκης» στις 8:30 μ.μ., θα κόψουν πίτα για το 2017. Στην ταβέρνα «Του Στέλιου», Θερμοπυλών 71 στον Αμπελώνα.

*Ο Σύλλογος Εργαζομένων στην Π.Φ.Υ. του ΠΕΔΥ – ΜΥ Λάρισας θα κόψει την πίτα του στις 9:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Λαδοφάναρο».

*Η «Λαρισαϊκή Λέσχη» διοργανώνει την ετήσια κοπή πίτας στις 9 στο κέντρο «Αστέρας». Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης θα απονεμηθεί το Δεύτερο βραβείο «Ευποιΐας» της Λέσχης. Κρατήσεις έως τις 7 Φεβρουαρίου. Τηλέφωνο επικοινωνίας: 6983-512341.

ΣΑΒΒΑΤΟ 11 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Πανθεσσαλικός Σύλλογος Αετομηλιτσιωτών «Το Ντένισκο» διοργανώνει τον ετήσιο χορό του στο κέντρο «Λιόγερμα» (6ο χιλ Λάρισα-Αμπελώνα).

 *Το Περιφερειακό τμήμα των Συνταξιούχων ΟΤΕ Λαρίσης, διοργανώνει την κοπή της βασιλόπιτας και τη χοροεσπερίδα του, στο κέντρο «Αστέρας» 5° χλμ. Λάρισας - Αμπελώνα, στις 8.30 μ.μ. Προσέλευση μόνο με δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα: 2410- 251788 και 6977- 239975.

* Ο χορός του συλλόγου Γριζανιτών θα γίνει στο κέντρο «Ανεμόμυλος».

ΚΥΡΙΑΚΗ 12 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

*Ο Σύλλογος Καρυωτών Λάρισας και περιχώρων «Ο ΖΕΥΣ» κόβει την πίτα του στις 11.30 το πρωί στο cafe – bar - restaurant «Passerella» Βενιζέλου 115 και Απόλλωνος (Αρχαίο Θέατρο) β΄ όροφος.

*Ο Εξωραϊστικός και Πολιτιστικός Σύλλογος Σκλήθρου κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του, στις 12μ. στο κέντρο «Κιβωτός» (όπισθεν γηπέδου Αλκαζάρ). Πληροφορίες Ε. Καραγιώργου: 6977-597583.

* Ο Σύλλογος Συνταξιούχων Δικαστικών Υπαλλήλων Νομού Λάρισας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα στις 12.30 το μεσημέρι στην ταβέρνα «Λαδοφάναρο» στο Λόφο του Φρουρίου. Το γεύμα είναι δωρεάν για τα μέλη του συλλόγου. Καλούνται να προσέλθουν όλα τα μέλη και όσα νέα μέλη επιθυμούν.

*Το Κ.Α.Π.Η. Δελερίων στις 11 π.μ. κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στο χώρο του Κ.Α.Π.Η.

* Το Κ.Α.Π.Η. Ροδιάς στις 12 μ. κόβει την πίτα του στο χώρο του Κ.Α.Π.Η.

* Ο εκπολιτιστικός σύλλογος των Λαρισαίων Αγιωργητών Καρδίτσας θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στα γραφεία του συλλόγου (Βενιζέλου 153) στις 11 το πρωί.

*Ο Πιερικός Σύλλογος ν. Λάρισας «Ολύμπιος Ξένιος Ζευς» θα κόψει πίτα στη 1 το μεσημέρι στο κέντρο «Piatelas» Βύρωνος 6, στο Λόφο του Φρουρίου.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass