ΟΠΩΣ ΔΗΛΩΣΕ ΣΤΗΝ «Ε» Ο κ. ΓΙΑΝΝΗΣ ΧΑΤΖΗΜΙΧΟΣ

Ζητείται εξομοίωση τρίτεκνων - πολύτεκνων

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2015 15:37 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:28

 

Με πρωτοβουλία της Ομοσπονδίας Τρίτεκνων Ελλάδας ( ΠΕΣΠΟ) και με το ενδιαφέρον του  Α’ αντιπροέδρου της Βουλής κ. Αλέξη Μητρόπουλου ο οποίος είναι και ο ίδιος τρίτεκνος και δηλώνει ξεκάθαρα στο πλευρό των τριτέκνων, πραγματοποιήθηκαν  οι προγραμματισμένες συναντήσεις εκπροσώπων της διοίκησης της Ομοσπονδίας με τον υπουργό Υγείας κ. Π. Κουρουμπλή, τον υφυπουργό Διοικητικής Μεταρύθμισης κ. Κ. Κατρούγκαλο, τον υπουργό Εργασίας κ. Δημήτριο Στρατούλη,  με την υφυπουργός Εργασίας κ. Ράνια Αντωνοπούλου.

Βασικά θέματα συζήτησης με τα στελέχη της κυβέρνησης ήταν τα πάγια αιτήματα για μέτρα για το δημογραφικό πρόβλημα και την  πλήρη εξομοίωση  των τρίτεκνων με τους πολύτεκνους.

Μετά τις συναντήσεις μιλώντας στην «Ε» ο ταμίας της Ομοσπονδίας Τρίτεκνων Ελλάδος και πρόεδρος του συλλόγου Τυρνάβου κ. Γιάννης Χατζημίχος ο οποίος συμμετείχε σ’ αυτές  είπε ότι « Βρισκόμαστε στο τελικό στάδιο της διαμόρφωσης ενός πλαισίου το οποίο θα βάλει τη βάση για την δημογραφική πολιτική της χώρας και την εξομοίωση των τρίτεκνων οικογενειών με αυτές των πολύτεκνων.

Κ. ΤΣΟΛΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass