ΧΟΡΕΥΤΕΣ ΤΟΥ Μ.Π.Σ. ΑΓΙΩΤΩΝ «ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ ΔΑΛΛΑΣ»

Έκλεψαν την παράσταση στη Μάλτα

Δημοσίευση: 08 Φεβ 2017 11:30

Στο πλαίσιο της συνεργασίας μεταξύ των Δήμων Αγιάς και Naxxar της Μάλτας στον τομέα των Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων και μετά από πρόσκληση του Δήμου Naxxar, το χορευτικό τμήμα ενηλίκων του Μορφωτικού Πολιτιστικού Συλλόγου Αγιωτών «Μιλτιάδης Δάλλας» συμμετείχε στις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Naxxar, στις 10 και 11 Δεκεμβρίου, όπου παρουσίασε χορούς της Θεσσαλίας και της Θράκης.

Η εξαιρετική παρουσία των χορευτών του συλλόγου ενθουσίασε τους παρευρισκόμενους, μεταξύ των οποίων και πολλοί Έλληνες μόνιμοι κάτοικοι Μάλτας, με αποτέλεσμα ο χορός να απλωθεί σε ολόκληρη την πλατεία, όπου πραγματοποιείτο η εκδήλωση, χαρίζοντας μοναδικές στιγμές σε όλους.

Η συμμετοχή των μελών και φίλων του συλλόγου στην αποστολή ήταν πολυπληθής, ενώ εκ μέρους του Δήμου Αγιάς συνόδευσαν ο αντιδήμαρχος Αστέριος Τσιώνης, ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος του Ν.Π.Δ.Δ. «Ηρακλείδης» Χρήστος Σκαρκάλης, η δημοτική σύμβουλος Αναστασία Ζιούλη και ο πρόεδρος της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης «Καλυψώ» Βασίλης Βαλάρης.

Κατά τη διάρκεια της παραμονής της στη Μάλτα, η αποστολή τίμησε με την παρουσία της τις χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις του Δήμου Naxxar καθ’ όλη τη διάρκειά τους, ενώ περιηγήθηκε και σε σημαντικά αξιοθέατα του νησιού, όπως τον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Ιωάννη στη Βαλέττα και την παλιά πρωτεύουσα του νησιού Mdina.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε») / Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass