ΧΘΕΣ Ο Π. ΒΛΑΣΤΟΣ ΑΠΟΛΟΓΕΙΤΟ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΚΥΚΛΩΜΑ ΤΩΝ «ΝΟΝΩΝ»

Δεύτερη μέρα για τη δίκη της βόμβας στη Μανδηλαρά

Δημοσίευση: 05 Μαρ 2015 10:10 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:31

Aπολογούνταν και χθες στον ανακριτή στην Αθήνα, ο κατηγορούμενος Παν. Βλαστός, η υπόθεση του οποίου, για την έκρηξη στην πολυκατοικία της οδού Μανδηλαρά, εκδικάζεται σήμερα, για δεύτερη ημέρα, στο μικτό Ορκωτό Δικαστήριο Λάρισας. Σύμφωνα και με το χθεσινό ρεπορτάζ της «Ε», «ο Π. Βλαστός είναι αντιμέτωπος με βαρύ κατηγορητήριο για σειρά κακουργηματικών πράξεων, καθώς τού αποδίδεται ρόλος αρχηγού, μαζί με τους Γιάννη Σκαφτούρο και Βασίλη Στεφανάκο, στο κύκλωμα «νονών». Σύμφωνα με πληροφορίες, ο Βλαστός, απολογούμενος, αποδέχεται τη βομβιστική επίθεση σε βάρος της εισαγγελέα Τρικάλων, που είχε ερευνήσει την απόπειρα απόδρασης με ελικόπτερο του βαρυποινίτη με τη συνεργασία άλλων ποινικών από τις φυλακές Τρικάλων, τον Φεβρουάριο του 2013. (σ.σ. για την οποία έχει ήδη καταδικαστεί με πολυετείς ποινές κάθειρξης από το ΜΟΔ Λάρισας, προ μηνών). Μάλιστα, φαίνεται να είπε στους ανακριτές πως η επίθεση στην πολυκατοικία της Μανδηλαρά, έγινε «απλώς για εκφοβισμό».

Υπενθυμίζεται ότι ένας εκ των δύο συγκατηγορουμένων του, στη δίκη για την πολυκατοικία, είχε αποδεχτεί, κατά την έναρξη της διαδικασίας, ότι εκείνος έβαλε τη βόμβα, επειδή είχε «υποχρέωση» στον Π. Βλαστό! Σήμερα η δίκη για τη βόμβα στην οδό Μανδηλαρά, θα αρχίσει, με την εξέταση των τελευταίων μαρτύρων, που απομένουν.

Ε. Ρ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass