Εκδήλωση του ομίλου GBG και κοπή πίτας για τη νέα χρονιά

Δημοσίευση: 12 Φεβ 2017 9:00 | Τελευταία ενημέρωση: 12 Φεβ 2017 20:53

Σε εξαιρετικό κλίμα και με τις ευχές όλων για μία δημιουργική νέα χρονιά πραγματοποιήθηκε η κοπή της πίτας του Ομίλου Gkisakis Beauty Group (GBG) την εβδομάδα που μας πέρασε σε γνωστό κέντρο της πόλης.

To «παρών» έδωσαν οι εργαζόμενοι του ομίλου καθώς και πολλοί συνεργάτες. Ο κ. Δημήτρης Γκισάκης καλωσόρισε τους παρευρισκομένους και αναφερόμενος στην ιδιαίτερα πετυχημένη περσινή χρονιά, σε ότι αφορά στην ανοδική πορεία και τις πωλήσεις που σημείωσε ο όμιλος, συνεχάρη όλα τα στελέχη της εταιρίας για τη συμβολή τους στην ανάπτυξή της, ενώ παράλληλα ευχήθηκε υγεία και δύναμη για να αντιμετωπίσουν τις προκλήσεις της νέας χρονιάς.

Ειδικότερα αναφέρθηκε στις καινοτόμες δράσεις του ομίλου, ο οποίος αφουγκράζεται τον παλμό της αγοράς και παρουσιάζει στα καταστήματά του – Soula, BeautyFree, BeautyMarkets και BeautySalon - καμπάνιες που έχουν κατακτήσει το καταναλωτικό κοινό της Λάρισας και κέρδισαν την εμπιστοσύνη του.

Ο όμιλος GBG συνεχίζει να γράφει ιστορία στον χώρο της ομορφιάς και να κινείται στην ίδια φιλοσοφία την οποία είχαν το ζεύγος Γιάννη και Σούλας Γκισάκη όταν άνοιξαν ένα μικρό κατάστημα καλλυντικών 30τμ. στη Λάρισα με το όνομα "SOULA", δηλαδή «Επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές».

Εκείνο όμως που καθιέρωσε τον όμιλο GBG είναι η προσωπική σχέση που διατηρούν τα στελέχη του με τους πελάτες τόσα χρόνια και ειδικότερα η σχέση που διατηρεί μαζί τους η κ. Σούλα Γκισάκη, που σε ρόλο προσωπικού συμβούλου ομορφιάς φροντίζει και συμβουλεύει μαμάδες, κόρες και εγγονές περισσότερα από 40 χρόνια τώρα.

Στόχος του ομίλου GBG για το 2017 είναι η δυναμική παρουσία του και στους υπόλοιπους νομούς και τις μεγαλύτερες πόλεις της Ελλάδας και της Κύπρου μέσω του δικτύου franchise.

Η βραδιά ολοκληρώθηκε μέσα σε εορταστικό κλίμα, όπου το προσωπικό του καταστήματος διασκέδασε και χόρεψε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass