ΣΤΗ ΣΤΕΓΗ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ

Διάλεξη για την οργάνωση του χρόνου

Δημοσίευση: 13 Φεβ 2017 14:15

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στη Στέγη Αλληλεγγύης των Ενεργών Πολιτών Λάρισας η διάλεξη της κοινωνιολόγου και συγγραφέα Διονυσίας Τριπολίτου, με θέμα την οργάνωση του χρόνου.

Όπως σημειώνεται από τους Ενεργούς Πολίτες "οι παρευρισκόμενοι με αμείωτο ενδιαφέρον παρακολούθησαν την εισηγήτρια να παρουσιάζει και να αναλύει τους έξι τρόπους που καθορίζουν την οργάνωση του χρόνου μας στο κοινωνικό και επαγγελματικό περιβάλλον και που μας επιτρέπουν να μετριάσουμε το σχήμα και την ένταση των συναλλαγών μας.

Μέσα από μία αμφίδρομη διαλεκτική σχέση εισηγήτριας-κοινού, προέκυψε το συμπέρασμα ότι η ισορροπία της επικοινωνίας εξασφαλίζεται μόνον εφόσον επαναπροσδιορίσουμε και προσαρμόσουμε τις επιλογές μας, αναλόγως με την "συναλλαγή" που θέλουμε να έχουμε και όχι υιοθετώντας "έτοιμες συνταγές""

Οι διοργανωτές ευχαριστούν δημοσίως την κ. Τριπολίτου "για τις πολύτιμες γνώσεις που μας μεταλαμπάδευσε, και για την πάντοτε ευγενική της προθυμία να στηρίζει τις δράσεις μας! Οι Ενεργοί Πολίτες Λάρισας, συνεχίζοντας να «βλέπουν» τις … «Πέμπτες αλλιώς», θα ανακοινώσουν σύντομα το θέμα της επόμενης εκδήλωσης".

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass