ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Γαβρόγλου στη Λάρισα, Τσιρώνης στην Ελασσόνα

Δημοσίευση: 14 Φεβ 2017 14:08

Με δύο ανοικτές πολιτικές συγκεντρώσεις, αλλά και μπαράζ συνεδριάσεων και συνελεύσεων, θέτουν σε εφαρμογή τον σχεδιασμό που αποφάσισε η νέα Νομαρχιακή Επιτροπή Λάρισας για την αναδιοργάνωση και το άνοιγμά τους προς την κοινωνία, οι οργανώσεις μελών του ΣΥΡΙΖΑ στον νομό.

Έτσι, το επόμενο διάστημα προγραμματίζονται εκδηλώσεις, στη Λάρισα, παρουσία - κατά πάσα πιθανότητα - του υπουργού Παιδείας, Κώστα Γαβρόγλου και στην Ελασσόνα, με τη συμμετοχή του αναπληρωτή υπουργού Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, Γιάννη Τσιρώνη.

Στις ομιλίες τους, τα δύο κυβερνητικά στελέχη, θα εστιάσουν στις κρίσιμες πολιτικές εξελίξεις, αλλά θα αναφερθούν και στα θέματα της αρμοδιότητάς τους.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αναμένεται η οριστικοποίηση της επίσκεψης Γαβρόγλου στη Λάρισα, προκειμένου να καθοριστεί η ημερομηνία της εκδήλωσης – περί τα τέλη Φεβρουαρίου ή τις αρχές Μαρτίου, ενώ στα τέλη Φεβρουαρίου θα επισκεφθεί την Ελασσόνα ο κ. Τσιρώνης.

ΣΥΣΚΕΨΕΙΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΙΣ ΣΤΙΣ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ

Παράλληλα, ξεκίνησαν οι συνεδριάσεις της γραμματείας της Νομαρχιακής Επιτροπής σε εβδομαδιαία βάση, ενώ πραγματοποιούνται ήδη συσκέψεις των οργανώσεων μελών του νομού, υπό την παρουσία του υπεύθυνου για τα οργανωτικά, αναπληρωτή γραμματέα της Ν. Ε., Βασίλη Ζωγράφου.

Εν τω μεταξύ, έχουν αναδειχθεί σε ορισμένες από τις οργανώσεις μελών οι νέοι συντονιστές και συγκεκριμένα στον Τύρναβο, όπου ανέλαβε ο Γιάννης Γκαμπέτας, στην Ελασσόνα, όπου παραμένει ο Θόδωρος Τζιόλας, στο Κιλελέρ ο Στέργιος Γούσης και στην Αγιά ο Νίκος Κουτσοδόντης.

Αναμένεται το προσεχές διάστημα να αναδειχθούν οι συντονιστές στις οργανώσεις μελών Φαρσάλων και Συκουρίου, ενώ την Τρίτη 21 και την Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου, θα πραγματοποιηθούν οι συνελεύσεις ανατολικού και δυτικού τομέων της Λάρισας, αντίστοιχα, προκειμένου να εκλεγούν οι νέες γραμματείες στις δύο οργανώσεις της πόλης.

ΣΥΝΕΔΡΙΟ ΤΗΣ ΝΕΟΛΑΙΑΣ ΤΟΝ ΑΠΡΙΛΙΟ

Σε κινητικότητα έχει τεθεί παράλληλα και η νεολαία του ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, ενόψει του 1ου Συνεδρίου της νεολαίας του κόμματος, το οποίο θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα από τις 6 έως τις 9 Απριλίου.

Στο συνέδριο θα συζητηθούν οι θέσεις της οργάνωσης και το σχέδιο καταστατικού, ενώ ο προσυνεδριακός διάλογος θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 2 Απριλίου με την ψήφιση των προσυνεδριακών κειμένων και την εκλογή αντιπροσώπων από τις οργανώσεις μελών.

Το προσεχές διάστημα θα ξεκινήσει καμπάνια εγγραφής νέων μελών ενώ θα υπάρξουν και εκδηλώσεις που θα έχουν στο επίκεντρό τους ζητήματα εργασίας, παιδείας και κοινωνικών δικαιωμάτων των νέων.

Μενέλαος Κατσαμπέλας

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass