ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΤΑΞΙ ΛΑΡΙΣΑΣ myTAXI

Πραγματοποιήθηκε η ετήσια χοροεσπερίδα και η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2017 9:40

Την ετήσια χοροεσπερίδα του και κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας πραγματοποίησε ο Συνεταιρισμός ταξί Λάρισας myΤΑΧΙ, την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου στο Κτήμα Έλενα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο και τα μέλη του Συνεταιρισμού με τις οικογένειές τους, ενώ την τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης Τουρισμού, Πολιτισμού και Διά Βίου Μάθησης κ. Παιδής Θανάσης, ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αδαμόπουλος Θάνος, ο Διαχειριστής EUROTAXIHELLAS κ. Μαυρίδης Θανάσης, ο Γενικός Γραμματέας Ομοσπονδίας TAXI κ. Κισσάς Πάρης, και ο πρόεδρος της ΟΕΒΕΛ κ. Παλιογιάννης Δημήτρης.

Ο πρόεδρος του myTAXI κ. Νίκος Πιπερίδης ευχαρίστησε όλους τους παρευρισκομένους και τους ευχήθηκε υγεία, αισιοδοξία και δύναμη σε κάθε πτυχή της ζωής τους. Παράλληλα, έκανε λόγο για την ανανέωση του Συνεταιρισμού που αντικατοπτρίζεται στη νέα εμφάνιση, τη νέα φιλοσοφία και τις προηγμένες υπηρεσίες που παρέχει στους πελάτες του.

Ο Συνεταιρισμός ταξί Λάρισας έρχεται πλέον ακόμη πιο κοντά στο επιβατικό κοινό της πόλης, με περισσότερα από 250 ταξί τα οποία με μία κλήση στο 18300 και το 2410 661414 είναι πάντα στη διάθεσή του.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass