Κλιμακώνεται ο αγώνας των αγροτών - Συνελεύσεις σε κάθε μπλόκο αύριο

Δημοσίευση: 15 Φεβ 2017 8:45

Με ένα μαχητικό και μαζικό συλλαλητήριο αγρότες απ’ όλη τη χώρα διατράνωσαν χθες στο κέντρο της Αθήνας την θέλησή τους να κλιμακώσουν τους αγώνες τους ώστε να ανατραπούν οι πολιτικές και να μην εφαρμοστούν τα μέτρα τα οποία, όπως υποστήριξαν, οδηγούν στο ξεκλήρισμά της μικρομεσαίας αγροτιάς και τη συγκέντρωση γης και παραγωγής σε λίγα χέρια.

Δυναμικό "παρών" στη συγκέντρωση αλλά και στην πορεία που ακολούθησε ως τη Βουλή, με πανώ, σημαίες και συνθήματα (όπως «τώρα με τα πόδια, μετά με τα τρακτέρ, αν δεν δικαιωθούμε θα γίνει Κιλελέρ»), έδωσαν αγρότες από κάθε γωνιά του Ν. Λάρισας οι οποίοι με αφετηρία τα μπλόκα της Νίκαιας και της Μελούνας έφθασαν με λεωφορεία στην Αθήνα. 

Ο κ. Βαγγέλης Μπούτας κάλεσε τους αγρότες να κλιμακώσουν τον αγώνα τους (αύριο Πέμπτη θα γίνουν συνελεύσεις σε κάθε μπλόκο) και να λάβουν μέρος στις συγκεντρώσεις που διοργανώνουν τα ταξικά συνδικάτα και το ΠΑΜΕ την προσεχή Τρίτη 21 Φεβρουαρίου σ’ ολόκληρη τη χώρα. «Θα είμαστε παρόντες, θα είμαστε μαζί, επιδιώκουμε αυτή τη συμμαχία να τη στεριώσουμε, όχι ευκαιριακά, για να έχουμε τη δύναμη να τους νικήσουμε», τόνισε καταχειροκροτούμενος και με τους συγκεντρωμένους να φωνάζουν το σύνθημα «εργατιά-αγροτικά, μια φωνή και μια γροθιά».

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ σήμερα στην έντυπη έκδοση της «Ε» και στη συνδρομητική υπηρεσία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass