Π. Χρηστίδης στην "Ε": Εθνική στρατηγική για να αποφευχθεί η καταστροφή

Δημοσίευση: 19 Φεβ 2017 9:30 | Τελευταία ενημέρωση: 19 Φεβ 2017 9:37

Στην ανάγκη συγκρότησης εθνικής στρατηγικής για την οριστική και ασφαλή έξοδο της χώρας από τα μνημόνια, τη διασφάλιση της εθνικής ακεραιότητας και την ισότιμη συμμετοχή στην Ευρώπη, αναφέρεται ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Παύλος Χρηστίδης,

στο πλαίσιο συνέντευξης που παραχώρησε στην «Ε», με αφορμή τη σημερινή του παρουσία στη Λάρισα για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας της Νομαρχιακής Επιτροπής. Επιτιθέμενος εναντίον της κυβέρνησης, ο κ. Χρηστίδης τονίζει ότι «αν δεν μπορούν να κλείσουν τη δεύτερη αξιολόγηση, ας φύγουν». Σχολιάζοντας τις εξελίξεις γύρω από την Κεντροαριστερά ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ επισημαίνει ότι «η πλειοψηφία των πολιτών θεωρεί ότι η Δημοκρατική Συμπαράταξη είναι ο πυλώνας για την ανασυγκρότηση της Κεντροαριστεράς» και ότι «οδηγό για την επιτυχία του συνεδρίου αποτελεί η κοινή πεποίθηση ότι η μάχη των ιδεών θα μας δώσει ξανά κυρίαρχο ρόλο στο ελληνικό πολιτικό σύστημα».

Σημειώνεται ότι η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΠΑΣΟΚ Λάρισας κόβει την πίτα της σήμερα Κυριακή 19 Φεβρουαρίου, σε εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην ταβέρνα «Χρυσό Τζάκι» στις 8 το βράδυ. 

Διαβάστε τη συνέντευξη στην έντυπη έκδοση της "Ε". 

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass