Μαντρί η πίστα MOTO CROSS στη Μεσορράχη;

Δημοσίευση: 20 Φεβ 2017 8:27

Διαμάχη έχει ξεσπάσει για το Πάρκο Μηχανοκίνητου Αθλητισμού που έχει ξεκινήσει  να δημιουργεί ο ΣΜΑΛ στην περιοχή της  Μεσορράχης και ενός κατοίκου της περιοχής  που θέλει να φτιάξει ποιμνιοστάσιο στον  ίδιο χώρο.

Ο συγκεκριμένος χώρος  - που  παραχωρείται για πολλές τετραετίες στον  Σύλλογο, ο οποίος προσπαθεί να τον λειτουργεί και να τον συντηρεί-  το 2013 προτάθηκε, από τον πρόεδρο της τοπικής κοινότητας, να παραχωρηθεί για 20 χρόνια  στον σύλλογο, κάτι το οποίο έγινε με ομόφωνη απόφαση του δημοτικού συμβουλίου. Ο σύλλογος ξεκίνησε το 2014 μελέτες,  δενδροφυτεύσεις, οριοθετήσεις, χάραξη διαδρομών για auto cross, off-road 4x4, αλλά  και διαμόρφωση χώρων και υποδομών για  τους θεατές.

Όμως, σύμφωνα με τους ανθρώπους του ΣΜΑΛ, στα μέσα του 2014  άρχισαν οι πρώτες αντιδράσεις από συγκεκριμένο κάτοικο της περιοχής, ο οποίος εκμεταλλευόταν και καλλιεργούσε έκταση 20  και στρεμμάτων, ενώ από το 2015 και μετά  γίνεται προς τον σύλλογο ένας διαρκής πόλεμος με σκοπό να εγκαταλείψουν την προσπάθεια αναβάθμισης της περιοχής.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ σήμερα στην έντυπη έκδοση της «Ε» και στη συνδρομητική υπηρεσία   

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass