Μπαίνουν φανάρια στο δρόμο Αμπελώνα – Δελερίων

Δημοσίευση: 06 Μαρ 2015 20:42 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:36

 

TYΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)
 

Άμεσα θετικό αποτέλεσμα  είχαν οι παρεμβάσεις της δημοτικής αρχής Τυρνάβου στην  αρμόδια τεχνική υπηρεσία της Περιφέρειας  αναφορικά με το χρόνιο αίτημα  για  την τοποθέτηση  φωτεινών σηματοδοτών  στη διασταύρωση του περιφερειακού δρόμου  Αμπελώνα - Δελερίων  και της συνδετήρια οδού εθνικής οδού Λάρισας – Κοζάνης  και ΠΑΘΕ. Τον χώρο των εργασιών  επισκέφθηκαν και είχαν συζήτηση με τον υπεύθυνο εργολάβο του έργου κ. Κώστα Βογιατζή, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Τυρνάβου κ. Ρούλα Σουρλατζή - Ζαχαράκη, ο αντιδήμαρχος Αμπελώνα κ. Κώστας Χρυσοβέργης και ο δημοτικός σύμβουλος από τον Αμπελώνα κ. Βασίλης Τάχας.

 Και οι τρεις τους μίλησαν για σωτήριο έργο για τους οδηγούς που χρησιμοποιούν τον περιφερειακό αυτό δρόμο μιας και ενώνει τον Τύρναβο με την νέα εθνική οδό και το δρόμο  προς Κοζάνη. Μάλιστα   η κ. Σουρλατζή τόνισε στην «Ε»: «Θέλουμε να πιστεύουμε ότι δεν θα δούμε άλλα εκκλησάκια λόγω θανατηφόρων ατυχημάτων».

Οι κάτοικοι εκφράζουν την ικανοποίησή τους για τις ενέργειες της δημοτικής αρχής τονίζοντας ότι θέλουν να δουν να πραγματοποιείται  και το έργο που αφορά το δρόμο Αμπελώνα – Γιάννουλης όπου και  χρειάζεται κατάλληλος φωτισμός, σηματοδότες και φανάρια .

Αξίζει να σημειωθεί ότι για το θέμα αυτό η δημοτική αρχή Τυρνάβου έχει προβεί για το θέμα αυτό σε αίτημα στις τεχνικές υπηρεσίες της Περιφέρειας. Σε επίσκεψη της κ. Σουρλατζή  και του κ. Χρυσοβέργη  συζήτησαν με τον   διευθυντή της τεχνικής υπηρεσίας κ.  Χρ. Λυτροκάπη και τον αντιπεριφεριάρχη κ.  Δημήτρη Παπαδημόπουλο  για  την ηλεκτροφώτιση  και σήμανση  του δρόμου Αμπελώνα - Γιάννουλης  ώστε στο μέλλον να αποφευχθούν  τα ατυχήματα  που πολλές φορές στοιχίζουν και απώλειες ανθρώπινων ζωών όπως συνέβη πρόσφατα.

 Τέλος σε ότι αφορά το έργο για την βατότητα του δρόμου Ροδιάς -  Σκαμνιάς θεωρείται ένα ώριμο έργο  και πιστεύεται ότι  το 2015 να μπορεί να προγραμματιστεί για χρηματοδότηση   και εκτέλεση.

 Όλα τα παραπάνω θα βελτιώσουν τη ζωή των κατοίκων της περιοχής και θα δώσουν  τέλος στα οδικά ατυχήματα .

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass