ΣΥΛΛΟΓΟΙ ΚΑΙ ΦΟΡΕΙΣ ΤΗΣ ΛΑΡΙΣΑΣ

Κόβουν πίτα και χορεύουν

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2017 9:14

* Κόβει πίτα το κόμμα των «Δανειοληπτών-Ταυτότητα Κεντρώων» με τον πρόεδρό του Γ. Μπαρτζώκη σήμερα Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου στη Λάρισα στο γραφείο επί της οδού Γρηγορίου Ε΄ 3 και ώρα 8 μ.μ.

ΠΕΜΠΤΗ 23 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Η παράταξη «Νέα Λάρισα» με επικεφαλής τον δημοτικό σύμβουλο Ντίνο Διαμάντο κόβει την πίτα της σε εκδήλωση (Pitta Party) που θα γίνει στο «S’ il vous plait» (Ρούσβελτ 35, στον πεζόδρομο), στις 21:00.

* Ο Σύλλογος Απανταχού Δομενικιωτών θα κόψει τη πίτα του στις 9 μ.μ. στο καφενείο «Το στέκι», Μελετίου 11 (τέρμα Μανωλάκη). Τηλέφωνο επικοινωνίας 6981-249.099.

* Την πρωτοχρονιάτικη πίτα της κόβει η 1η Δ.Κ. του Δήμου Λαρισαίων στις 6 μ.μ. στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων (2ος όροφος) του Πολιτιστικού Κέντρου Ι. Κράγια (Χατζημιχάλη 62 Φιλιππούπολη), με καλλιτεχνικό πρόγραμμα και εδέσματα.

* Η Ένωση Περιπτερούχων Καπνοπωλών Λάρισας κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα, στις 10 το βράδυ, στο κέντρο «Πιατέλλας» (Βύρωνος 6). Τηλέφωνο επικοινωνίας 6980-831.374.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 24 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Την πίτα της θα κόψει η ΣΥΜΗΤΕΔΥ Λάρισας - Μαγνησίας (μηχανικοί τεχνολογικού τομέα), στο καφέ - μπαρ Barone, στην πλατεία Εβραίων Μαρτύρων. Η εκδήλωση είναι χορηγία του συλλόγου και σε αυτή θα παρευρεθούν εκπρόσωποι του Δ.Σ της Ομοσπονδίας (ΠΟΜΗΤΕΔΥ) που θα ενημερώσουν για την πορεία της διεκδίκησης του αντίστοιχου πόρου του 6% των μηχανικών Π. Ε., τα υπηρεσιακά συμβούλια, τους οργανισμούς των Υπηρεσιών καθώς και για όλες τις ενέργειες της Ομοσπονδίας για τη διαφύλαξη της θέσης και του κύρους των μηχανικών Τεχνολογικής Εκπαίδευσης.

* Ο Σύλλογος Καθηγητών Αγγλικής Γλώσσας και Φιλολογίας Ν. Λάρισας κόβει την πίτα του στις 9 μ.μ. στην ταβέρνα «Το Λαδοφάναρο», κρατήσεις μέχρι 22 Φεβρουαρίου στο τηλ. 6976-336.737 κ. Μαρία Νατσιούλη.

* Η Επιστημονική Ένωση Τεχνολογικής Εκπαίδευσης Μηχανικών (Ε.Ε.Τ.Ε.Μ), κόβει την πίτα της για το έτος 2017. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο οικογενειακό κέντρο «Στην Υγειά μας», Φαρσάλων 174, στις 9 το βράδυ.

* Το Πολιτιστικό Κέντρο Εργαζομένων και Συνταξιούχων ΔΕΗ Λάρισας, κόβει την πίτα του στις 8:30 μ.μ. στην ταβέρνα «Χρυσό Τζάκι». Δηλώσεις συμμετοχής στον κ. Θεοφάνη Σιάτρα: 6932-176.890 και στην κ. Ειρήνη Καγκαρη: 6987-251.398.

 

ΣΑΒΒΑΤΟ 25 ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟΥ

* Ο Εκπολιτιστικός Σύλλογος Γυρτώνης κόβει την πίτα του στις 4.30 μ.μ. στο Δημοτικό σχολείο, θα ακολουθήσει πάρτι μασκέ.

* Ο εξωραϊστικός Πολιτιστικός Σύλλογος Κουτσουπιάς κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του στις 8 το βράδυ στην ψαροταβέρνα «Μπέμπης» της Κουτσουπιάς. Θα ακολουθήσει χορός με συνοδεία λαϊκής ορχήστρας και λαχειοφόρος αγορά με πολλές εκπλήξεις και πλούσια δώρα. Είσοδος ελεύθερη.

* Ο Μορφωτικός Σύλλογος Όσσας γιορτάζει και χορεύει σήμερα στην ταβέρνα ο «Ζάχος» στην Όσσα με την ορχήστρα του Χρήστου Φροξυλιά στο κλαρίνο και της Σούλας Δέλλιου στο τραγούδι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass