ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΡΙΑ ΕΤΑΙΡΙΑ ΣΤΟΝ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟ

Δεσμεύσεις για πρόσθετα μέτρα οδικής ασφάλειας

Δημοσίευση: 22 Φεβ 2017 14:00

Την αντίθεσή τους στο πέρασμα τμήματος του παράδρομου που διέρχεται την Κοιλάδα των Τεμπών, της ΠΑΘΕ Λάρισας – Θεσσαλονίκης, μέσα από τον Ευαγγελισμό επανέλαβαν χθες με επιχειρήματα οι κάτοικοι του χωριού στην ευρεία σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο παλαιό δημοτικό σχολείο Ευαγγελισμού.

Μιλώντας ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος σημείωσε για άλλη μια φορά ότι για τον Δήμο Τεμπών προέχει η ασφάλεια των κατοίκων διότι το διάστημα από Απρίλιο μέχρι τέλη Αυγούστου είναι πολύ μεγάλο και η κυκλοφορία που θα διοχετευτεί μέσω Ευαγγελισμού και μάλιστα τους καλοκαιρινούς μήνες θα είναι ιδιαίτερα αυξημένη.

Από την πλευρά του ο εκπρόσωπος της κατασκευαστικής εταιρίας κ. Δημοσθένης Παπακριβόπουλος αφού κατανόησε τα ερωτήματα που θέτουν τόσο ο Δήμος Τεμπών όσο και οι κάτοικοι του Ευαγγελισμού σημείωσε ότι η κατασκευή του τμήματος θα γίνει με γρήγορους ρυθμούς, ανέφερε ότι θα τοποθετηθεί φωτεινός σηματοδότης και δεσμεύτηκε ότι μέτρα, πέρα από εκείνα που η μελέτη προβλέπει, όπως σήμανσης και ασφάλειας προταθούν από την τοπική κοινωνία, τον Δήμο ή την Αστυνομία και άλλους συναρμόδιους φορείς, θα προγραμματιστούν και θα υλοποιηθούν.

Διαβάστε το αναλυτικό ρεπορτάζ σήμερα στην έντυπη έκδοση της «Ε» και στη συνδρομητική υπηρεσία

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass