ΣΤΟΝ ΗΜΙΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ “THE VOICE” (21.00, ΣΚΑΙ)

Απόψε τραγουδάει η Λαρισαία Νικολέττα Μηλιώνη

Δημοσίευση: 23 Φεβ 2017 9:00

Τα 17 αστέρια που ξεχώρισαν διαγωνίζονται στον ημιτελικό του «The Voice of Greece», σήμερα Πέμπτη 23 Φεβρουαρίου στις 9 το βράδυ, στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ. Ανάμεσά τους και η Λαρισαία Νικολέττα Μηλιώνη που είναι πραγματική αποκάλυψη και φυσικά χρειάζεται την ψήφο των Λαρισαίων.

Μια ανάσα πριν αναδειχθεί ο χρυσός νικητής, στον ημιτελικό του φαντασμαγορικού show της ελληνικής τηλεόρασης, οι διαγωνιζόμενοι θα βάλουν τα δυνατά τους για να κατακτήσουν το πολυπόθητο εισιτήριο για τον τελικό. Η αγωνία των διαγωνιζόμενων, των coaches και του κοινού θα κορυφωθεί.

Από την ομάδα του Κωστή Μαραβέγια διαγωνίζονται: H Νικολέττα Μηλιώνη, ο Άκης Κακαγής, η Κασσιανή Λειψάκη, ο Γιάννης Μαργάρης και η Κωνσταντίνα Τσιριμώνα. Με την ομάδα του Πάνου Μουζουράκη εμφανίζονται: Ο Allan Paul, ο Γιάννης Παντελαίος,η Billie Isak και η Κέλλυ Ντούλια. Mε την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου παίρνουν μέρος: Ο Βαγγέλης Τσακνάκης, η Κυριακή Κοτζιάμπαση και η Ελπίδα Πράμας. Tέλος, με την ομάδα του Σάκη Ρουβά θα δούμε τους: Γιώργο Καρέλη, Παναγιώτη Χατζήπαπα, Ξενοφώντα Δουλουμάκη, Γιώργο Κυδωνάκη και τον Χρήστο Θεοδώρου.

Αγωνία λοιπόν για το ποιοι θα κερδίσουν και θα πάρουν τις οκτώ θέσεις για τον μεγάλο τελικό…

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass