ΒΡΕΘΗΚΕ ΝΕΚΡΟΣ ΑΠΟ ΣΥΓΧΩΡΙΑΝΟ ΤΟΥ

Τρακτέρ καταπλάκωσε 59χρονο αγρότη

Δημοσίευση: 24 Φεβ 2017 8:00

Τραγικό θάνατο βρήκε χθες το πρωί ο 59χρονος αγρότης Ιωάννης Μιχ. Νέμτσας, από τη Νέα Λεύκη του Δήμου Κιλελέρ, όταν καταπλακώθηκε από τον γεωργικό ελκυστήρα (με λιπασματοδιανομέα) που οδηγούσε.

Το δυστύχημα έγινε χθες το πρωί σε αγροτική περιοχή έξω από τη Νέα Λεύκη, κοντά στη Νίκαια, όπου ο άτυχος αγρότης είχε πάει από νωρίς για δουλειά σε χωράφι του. Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες το τρακτέρ (ένα παλαιού τύπου «Belarus») ανατράπηκε με αποτέλεσμα να καταπλακώσει τον 59χρονο και να τραυματισθεί θανάσιμα.

Τον άτυχο αγρότη βρήκε νεκρό, στις 12 χθες το μεσημέρι, συγχωριανός του ο οποίος και ενημέρωσε τις αρχές. Άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Λάρισας απεγκλώβισαν στη συνέχεια τον 59χρονο αλλά ήταν ήδη αργά.

Να σημειωθεί πως αρκετοί αγρότες στον νομό, όπως και σε όλη τη χώρα, έχουν χάσει τη ζωή τους σε ανάλογα δυστυχήματα όταν καταπλακώθηκαν από τα τρακτέρ τους ενώ εκτελούσαν αγροτικές εργασίες.

* Η κηδεία του άτυχου αγρότη και πατέρα 2 παιδιών, θα γίνει στις 4 σήμερα το μεσημέρι από το ναό της Αναστάσεως του Λαζάρου στο νέο Κοιμητήριο της Λάρισας ενώ η σορός του θα βρίσκεται στον ναό από τις 3 το μεσημέρι.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass