Beauty Free- 50%: Ξεχωρίζει στην αγορά της ομορφιάς

Δημοσίευση: 25 Φεβ 2017 8:30

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι free!!! Και το Beauty Free λίγο πριν το τέλος των εκπτώσεων παρουσιάζει μια αναπάντεχη προσφορά: όλα τα αρώματα, μακιγιάζ, καλλυντικά και είδη κομμωτηρίου διατίθενται με έκπτωση 50%!!! Δεν υπάρχει αντίστοιχο κατάστημα καλλυντικών στην Ελλάδα με τόσο μεγάλη έκπτωση σε όλα του τα είδη.

Η free προσφορά κέντρισε το ενδιαφέρον των καταναλωτών από όλη τη Θεσσαλία που επισκέφθηκαν το δημοφιλές κατάστημα καλλυντικών και έσπευσαν να εκμεταλλευτούν αυτή τη μοναδική ευκαιρία. Έτσι, επωφελήθηκαν όχι μόνο από τις χαμηλές τιμές των προϊόντων αλλά και από τη μοναδική έκπτωση, αγοράζοντας αρώματα, μακιγιάζ, καλλυντικά και είδη κομμωτηρίου στη μισή τιμή κάτι που μόνο το Beauty Free μπορεί και προσφέρει!

Με την καθημερινή «ψήφο εμπιστοσύνης» του κοινού να αποτελεί αδιάψευστο μάρτυρα της επιτυχίας του, το Beauty Free αποτελεί το σύγχρονο, δυναμικό concept στον ελκυστικό χώρο της ομορφιάς. Ένα concept που έφερε την ανατροπή στην προσφορά «luxury» αλλά και ευρείας κατανάλωσης καλλυντικών και ειδών περιποίησης. Ένας τριώροφος πολυχώρος ομορφιάς στην καρδιά της Λάρισας που πρεσβεύει αυτό ακριβώς που επιτάσσει η εποχή και η σύγχρονη φιλοσοφία της αγοράς: «Επώνυμα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές».

Μέχρι τέλος Φεβρουαρίου οι μεγαλύτερες εταιρείες του χώρου της ομορφιάς θα συνεχίσουν να δίνουν ραντεβού στα Beauty Free με έκπτωση -50%. Ρωτήστε το έμπειρο προσωπικό το οποίο με τις συμβουλές του θα σας διευκολύνει να επιλέξετε αυτό που ταιριάζει στο δικό σας ύφος και τις απαιτήσεις σας.

Το Beauty Free, υπόσχεται να συνεχίσει και την άνοιξη με μοναδικές προσφορές και προτάσεις ομορφιάς σε τόσο χαμηλές τιμές που θα κάνουν τη ζωή μας ακόμη πιο όμορφη, ακόμη πιο free!

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass