ΣΕ ΕΝΑΝ ΜΗΝΑ ΤΡΙΑ ΘΑΝΑΤΗΦΟΡΑ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Δύο νέοι νεκροί σε τροχαία

Δημοσίευση: 01 Μαρ 2017 10:18

Άλλοι δύο νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε ισάριθμα τροχαία δυστυχήματα που σημειώθηκαν το περασμένο Σαββατοκύριακο, στον δρόμο Λάρισας – Τρικάλων, μερικά χιλιόμετρα έξω από τη Λάρισα.

Μέσα σε έναν μήνα στον ίδιο δρόμο, συνολικά, τρεις νέοι άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους ενώ το θανατηφόρο δυστύχημα της Κυριακής, προχθές, σημειώθηκε στο τμήμα του δρόμου που λόγω του αριθμού των τροχαίων έχει χαρακτηρισθεί ως «καρμανιόλα».

Αποτελεί δε το μοναδικό τμήμα του σύγχρονου πλέον δρόμου που δεν διαθέτει διαχωριστή νησίδα ή προστατευτικές μπάρες. Είναι το τμήμα του δρόμου από τη διασταύρωση του Μηχανολογικού έως και μετά την είσοδο του Κέντρου Αποκατάστασης «Animus» όπου ο δρόμος παραμένει διπλής κατεύθυνσης.

Το ένα δυστύχημα σημειώθηκε στο ύψος της εισόδου του Κέντρου Αποκατάστασης, στο 10ο χλμ της εθνικής οδού Λάρισας - Τρικάλων, στις 3 τα ξημερώματα της Κυριακής, στο οποίο έχασε τη ζωή του ο 25χρονος Αναστάσιος Στ. Γεροδήμος από το Ζάρκο Τρικάλων.

Κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας, το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 25χρονος, ενώ κατευθυνόταν προς τη Λάρισα, προσέκρουσε αρχικά σε μεταλλική κολόνα φωτισμού πάνω σε νησίδα οδικού κόμβου στην είσοδο του Κέντρου Αποκατάστασης, πέρασε στο αντίθετο ρεύμα για να καταλήξει σε παρακείμενο χωράφι, με αποτέλεσμα ο 25χρονος από το Ζάρκο να τραυματισθεί θανάσιμα.

Διερχόμενος οδηγός ενημέρωσε την ΕΛ.ΑΣ. αλλά όταν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ έφθασε στον τόπο του δυστυχήματος ήταν ήδη αργά για τον άτυχο νέο.

ΑΒΕΡΩΦΕΙΟΣ

Την προηγούμενη ημέρα, στο ύψος της Αβερώφειου Γεωργικής Σχολής, σε τροχαίο δυστύχημα, έχασε τη ζωή της η 33χρονη Edita Himmelova, καταγόμενη από την Τσεχία.

Το δυστύχημα σημειώθηκε στις 4.30 τα ξημερώματα του Σαββάτου, στο 2ο χλμ του δρόμου Λάρισας – Τρικάλων όταν το αυτοκίνητο που οδηγούσε η 33χρονη (κάτω από συνθήκες που ερευνά το Τμήμα Τροχαίας) ενώ κινείτο στο ρεύμα προς Λάρισα, αρχικά εκτράπηκε της πορείας του. Στη συνέχεια εισήλθε στο αντίθετο ρεύμα και στη συνέχεια ανατράπηκε με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό της οδηγού.

Να σημειωθεί ότι προ μηνός περίπου, στον ίδιο δρόμο πάλι κοντά στην Αβερώφειο Σχολή, σε ένα ακόμη δυστύχημα είχε χάσει τη ζωή του 33χρονος από τη Λιβαδειά ο οποίος επέβαινε σε αυτοκίνητο που οδηγούσε 32χρονος.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass