ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΤΕΜΠΩΝ

Δεν καλύπτουν τις ανάγκες οι κατανομές πόρων στα σχολεία

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2015 11:15 | Τελευταία ενημέρωση: 25 Μαϊ 2015 20:39

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Εκδήλωση της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής του Δήμου Τεμπών  πραγματοποιήθηκε, μετά από πρόσκληση της προέδρου  κ. Γεωργίας Τσιόπα – Λύτρα, με τη συμμετοχή των διευθυντών  Γυμνασίων και Λυκείων Γόννων, Μακρυχωρίου, Πυργετού, Συκουρίου  και των νεοεκλεγέντων συλλόγων γονέων και κηδεμόνων των περιοχών αυτών. Σ’ αυτή έγινε ενημέρωση σε θέματα λειτουργίας της δευτεροβάθμιας σχολικής επιτροπής.

Επίσης αναφέρθηκε ότι οι κατανομές πόρων προς τις σχολικές επιτροπές πολλές φορές δεν καλύπτουν τις αυξημένες λειτουργικές δαπάνες. Τονίστηκε ότι από την πλευρά του Δήμου καταβάλλεται μεγάλη προσπάθεια γιατί τα ζητήματα Παιδείας είναι πρώτη προτεραιότητα. Γι’ αυτό ζητήθηκε μεγαλύτερη συνεργασία με όλους τους εμπλεκόμενους φορείς , σχολική επιτροπή , διευθυντές των μονάδων, συλλόγων γονέων και κηδεμόνων με απώτερο στόχο την καλύτερη διαχείριση της μαθητικής κοινότητας.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκε ο δήμαρχος Τεμπών κ. Κώστας Κολλάτος και οι αντιδήμαρχοι  κ. Κώστας Νταφούλης, Κώστας Τσεργάς, Χρήστος Τσάτσαρης,  Αστέριος Σαΐτης, Χρήστος Τσούγιας και οι δημοτικοί σύμβουλοι  κ.κ. Μ. Καρατέγος, Ε. Πανάγου, Αχ. Διψάνας, Γ. Έξαρχος. Στο τέλος της εκδήλωσης –συνάντησης η πρόεδρος έκοψε την πίτα. Τυχερός στάθηκε ο κ. Κώστας Νταφούλης.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass