ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΤΟΥ «ΔΩΤΙΟΥ ΠΕΔΙΟΥ» ΑΓΙΑΣ ΕΘΕΣΑΝ:

Προβλήματα του οδικού δικτύου στον αντιπεριφερειάρχη Λάρισας

Δημοσίευση: 03 Μαρ 2017 10:30

Τον αντιπεριφερειάρχη κ. Δ . Παπαδημόπουλο επισκέφτηκαν οι πρόεδροι των Τ.Κ., Καστρίου Ν. Κολοβός, Αμυγδαλής Α. Δαλαμάγκας της δημοτικής ενότητας Λακέρειας του Δήμου Άγιας, της Τ.Κ. Καλαμακίου Κ. Καράτζιας της Δ.Ε. Κιλελέρ, καθώς και ο δημοτικός σύμβουλος Αγιάς (του «Δώτιου Πεδίου»), Αθανάσιος Ι. Ολύμπιος.

Μετέφεραν την αγωνία και την ανησυχία των ιδίων καθώς και των δημοτών τους για τα παρακάτω θέματα.

Συγκεκριμένα, για το δευτερεύον επαρχιακό οδικό δίκτυο, μεταξύ της επαρχιακής οδού Αγιάς (Αγίου Νικόλαου) Καστρί - Αμυγδαλή –Καλαμάκι, επισήμαναν αστοχίες που υπάρχουν σε αυτό, καθώς και μια σειρά από παρεμβάσεις που πρέπει να γίνουν προκειμένου ο δρόμος να είναι ασφαλής. Η συγκεκριμένη οδός δέχεται τεράστιο όγκο οχημάτων, αφού ουσιαστικά αποτελεί τη σύνδεση της Αγιάς με τον Βόλο, με ό,τι αυτό συνεπάγεται για τα αγροτικά προϊόντα, την κυκλοφορία και την ομαλή κίνηση.

Επισημάνθηκε η ανάγκη κατασκευής τεχνικών απορροής ομβρίων υδάτων στην είσοδο και την έξοδο του Τ.Κ. Αμυγδαλής, καθώς και παρεμβάσεις στον ταμιευτήρα Τ1 στο μέτωπο του Τ.Κ. Καστρίου.

Συζητήθηκε μετά από τις ενέργειες των τεχνικών υπηρεσιών του Δήμου Αγιάς και της δημοτικής αρχής, ο προγραμματισμός και η υλοποίηση του τεχνικού στην επαρχιακή οδό Ομολίου- Στομίου στη θέση «Σύνορο», ώστε να διοχετευθούν τα όμβρια ύδατα στην υπάρχουσα αρδευτική τάφρο, λύνοντας δια παντός τις καταστροφές από πλημμύρες στην εν λόγω περιοχή.

Πρόκειται για παρεμβάσεις ζωτικής σημασίας που με τη συνεργασία των δύο βαθμών τοπικής αυτοδιοίκησης και των υπηρεσιακών παραγόντων ευελπιστούμε ότι θα δοθούν οι απαραίτητες λύσεις. Ο αντιπεριφερειάρχης κ. Δ. Παπαδημόπουλος δεσμεύτηκε για την διαβίβαση και προώθηση των παραπάνω αιτημάτων.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass