ΣΕ ΟΡΙΣΜΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΩΝ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕ Ο ΑΘ. ΝΑΣΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ

Το νέο δημαρχιακό σχήμα του Κιλελέρ

Δημοσίευση: 04 Μαρ 2017 12:40

Τη νέα δομή του δημαρχιακού σχήματος ανακοίνωσε χθες ο δήμαρχος Κιλελέρ Αθανάσιος Νασιακόπουλος, έχοντας λάβει προηγουμένως τη σύμφωνη γνώμη των μελών της πλειοψηφίας της δημοτικής αρχής.

Η θητεία των 6 αντιδημάρχων (εκ των οποίων οι τρεις συνεχίζουν από το ίδιο πόστο), ορίζεται για δυόμισι χρόνια (ήτοι από την 1η Μαρτίου 2017 έως τις 31 Αυγούστου 2019).

Συγκεκριμένα ο κ. Νασιακόπουλος όρισε τους εξής:

- Τον Κωνσταντίνο Χατζηκωνσταντίνου αντιδήμαρχο Οικονομικών και Τεχνικών Έργων, στη θέση του Αντώνη Ρεντζιά, με ευθύνη και εποπτεία της εύρυθμης λειτουργίας των οικονομικών υπηρεσιών του Δήμου, τον συντονισμό, την εποπτεία και ευθύνη των τεχνικών υπηρεσιών και των αντίστοιχων οργανικών μονάδων του Δήμου.

- Τον Κωνσταντίνο Φιλιππούλη, αντιδήμαρχο Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης, Πολιτισμού, Αθλητισμού και Νεολαίας στη θέση του Αχιλλέα Χατζούλη με αρμοδιότητες την κοινωνική προστασία και αλληλεγγύη, τον πολιτισμό, τον αθλητισμό και τη νεολαία, την προώθηση και ανάπτυξη της κοινωνικής οικονομίας και των κοινωνικών συνεταιριστικών επιχειρήσεων του Δήμου, σε συνεργασία με τους κατά τόπο αντιδημάρχους των Δ.Ε.

- Τον Βάιο Βισβίκη του Κωνσταντίνου αντιδήμαρχο για τις Δημοτικές Ενότητες Κιλελέρ και Αρμενίου στη θέση του Κωνσταντίνου Φιλιππούλη με αρμοδιότητες την εποπτεία διοικητικών υπηρεσιών, επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών έργων και εποπτεία κοιμητηρίων που αφορούν στις Δ.Ε. Κιλελέρ και Αρμενίου.

- Συνεχίζουν το έργο τους οι αντιδήμαρχοι Σωτήριος Σωτηρίου αντιδήμαρχος Καθαριότητας, Περιβάλλοντος, Πρασίνου και Αγροτικής Ανάπτυξης, με αρμοδιότητες το συντονισμό, την ευθύνη και την εποπτεία της εύρυθμης λειτουργίας των υπηρεσιών καθαριότητας, περιβάλλοντος, πρασίνου και αγροτικής ανάπτυξης σε συνεργασία με τους κατά τόπον αντιδημάρχους των Δ.Ε., ο Τριαντάφυλλος Τσινούλης αντιδήμαρχος για τη Δ.Ε. Πλατυκάμπου με αρμοδιότητες την εποπτεία διοικητικών υπηρεσιών, επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών έργων και εποπτεία κοιμητηρίων που αφορούν στη Δ.Ε. Πλατυκάμπου και ο Χρήστος Τσιχίτας αντιδήμαρχος για τις Δ.Ε. Νίκαιας και Κραννώνα με αρμοδιότητες την εποπτεία διοικητικών υπηρεσιών, επίβλεψη συνεργείων καθαριότητας, πρασίνου και τεχνικών έργων και εποπτεία κοιμητηρίων που αφορούν στις Δ.Ε. Νίκαιας και Κραννώνα.

Όταν ο δήμαρχος απουσιάζει ή κωλύεται, τα καθήκοντά του ορίζεται να ασκεί ο αντιδήμαρχος Σωτήριος Σωτηρίου ο οποίος αναπληρώνει τον δήμαρχο.

ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ

Στο μεταξύ, αύριο Κυριακή στο Δημαρχείο Κιλελέρ στη Νίκαια, στις 12.30 μ.μ. θα διεξαχθεί η προβλεπόμενη από τα άρθρα 64 και 74 του Ν. 3852/ 2010 εκλογή των μελών του προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass