* Όλοι οι εκλεγέντες στις Επιτροπές Οικονομικών και Ποιότητας Ζωής

ΔΗΜΟΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ: Νέος πρόεδρος Δ.Σ. ο Βάιος Νικολάου

Δημοσίευση: 07 Μαρ 2017 11:20

Σε ειδική συνεδρίαση συνήλθε χθες το Δημοτικό Συμβούλιο Φαρσάλων, προκειμένου να διεξαχθούν οι προβλεπόμενες από το νόμο εκλογές για την ανάδειξη προεδρείου στο Δ.Σ. και μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής.

Στη συνεδρίαση για την ανάδειξη του προεδρείου προήδρευσε ο πλειοψηφών σύμβουλος κ. Δημήτριος Μπαμπανίκας και ψήφισαν 26 από τους 27 δημοτικούς συμβούλους (απουσίαζε ο κ. Γιώργος Νταφόπουλος από τη μείζονα αντιπολίτευση). Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου εκλέχθηκε και πάλι ο κ. Βάιος Νικολάου με 25 ψήφους υπέρ και 1 λευκό.

Αντιπρόεδρος εκλέχθηκε η κ. Σοφία Χατζηπλή με 25 ψήφους υπέρ και 1 λευκό και γραμματέας ο κ. Βασίλης Πατσιούρας με 24 ψήφους υπέρ και δύο λευκά.

Ακολούθησε η εκλογή των μελών της Οικονομικής Επιτροπής στην οποία θα προεδρεύει ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Άρης Καραχάλιος. Ως τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Γιώργος Αγγελακόπουλος, Σοφία Ταστεμίρογλου, Νίκος Τριανταφύλλου, Σπύρος Τσιάμπας, Νίκος Γκατζόγιας, Ευαγγ. Κατσιαούνης και ως αναπληρωματικά μέλη οι: Γιάννης Βασιλείου, Απόστολος Κυριαζής, Κυριακή Παναγιωτοπούλου, Δημ. Γκίζας και Μαρία Ίφου.

Κατόπιν έγινε η εκλογή των μελών της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, στην οποία πρόεδρος ορίστηκε ο κ. Δημ. Μπαμπανίκας. Ως τακτικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Γιάννης Βασιλείου, Απόστολος Κυριαζής, Κυριακή Παναγιωτοπούλου, Κων/να Μπένου, Κων. Παπανικολάου, Βασ. Πατσιούρας, ενώ αναπληρωματικά μέλη εκλέχθηκαν οι: Γιώργος Αγγελακόπουλος, Σοφία Ταστεμίρογλου, Νίκος Τριανταφύλλου, Δημ. Γκίζας, Μ. Ίφου. Με απόφαση του δημάρχου κ. Άρη Καραχάλιου ανανεώθηκε η θητεία των 4 αντιδημάρχων από 1/3/2017 έως 31/8/2019. Συγκεκριμένα ανανεώθηκε η θητεία των αντιδημάρχων Δημήτρη Μπαμπανίκα, Σπύρου Τσιάμπα, Σταύρου Πουλαράκη και Νίκου Τριανταφύλλου.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass