Εκοψαν τη βασιλόπιτα στο Α.Τ. Φαρσάλων

Δημοσίευση: 12 Μαρ 2017 9:35

"Το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι πολύ σπουδαίο. Οι ευθύνες μας είναι μεγάλες και οι πολίτες πρέπει να αισθάνονται ασφαλείς. Η Πολιτεία πρέπει να ενδιαφερθεί για μας, γιατί υπάρχουν πολλά προβλήματα. Ο Δήμος Φαρσάλων συμπαραστέκεται στο έργο του Α.Τ. Φαρσάλων και τον ευχαριστούμε για αυτό", επισήμανε ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Αθανάσιος Νταβούρας κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Α.Τ. Φαρσάλων, απευθυνόμενος στον δήμαρχο  Φαρσάλων κ. Αρη Καραχάλιο και στους αστυνομικούς της περιοχής Φαρσάλων.

Στον χαιρετισμό του ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Αντώνης Χαϊδάς, αφού ευχήθηκε καλή χρονιά σε όλους, τόνισε ότι "η συνεργασία με τη δημοτική αρχή Φαρσάλων είναι άψογη και πιστεύω ότι θα συνεχιστεί" και στη συνέχεια αναφέρθηκε στο σπουδαίο έργο της Ελληνικής Αστυνομίας.

Ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος ανέφερε ότι "το έργο της Ελληνικής Αστυνομίας είναι μεγάλο, με πενιχρά μέσα πολλές φορές. Εμείς ως δημοτική αρχή Φαρσάλων θα συνεχίσουμε την άριστη συνεργασία μας με το Α.Τ. Φαρσάλων για το καλό της επαρχίας Φαρσάλων και την ασφάλεια των κατοίκων της".

Ακολούθησε η κοπή της βασιλόπιτας από τον ιερέα του Ιερού Ναού Κοίμησης της Θεοτόκου π. Νικόλαο, το τυχερό νόμισμα της οποίας αντιστοιχούσε σε τρία ρεπό και μία εικόνα του Αγίου Αρτέμιου, προστάτη των αστυνομικών.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν ο δήμαρχος Φαρσάλων κ. Αρης Καραχάλιος, ο πρόεδρος της ΕΑΛ κ. Αθανάσιος Νταβούρας, το μέλος του Δ.Σ. της ΕΑΛ κ. Χρυσάφης Χρυσαφούδης, ο διοικητής του Α.Τ. Φαρσάλων κ. Αντώνης Χαϊδάς, ο υποδιοικητής κ. Δημ. Σακκάς και το σύνολο σχεδόν των αστυνομικών του Α.Τ. Φαρσάλων.

ΦΑΡΣΑΛΑ (Γραφείο "Ε")

Του Αχ. Μπακαλέξη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass