ΜΑΖΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΟΥ ΟΙΚΙΣΜΟΥ ΧΘΕΣ ΣΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

Χάρτες και πρόστιμα "καίνε" την Αλεξανδρινή

* Επανεξελέγη πρόεδρος ο κ. Ηλ. Κίτσος *Ποια τα υπόλοιπα μέλη του νέου Δ.Σ.

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2017 22:45

Μέσα σε κλίμα ενότητας και συνεργασίας πραγματοποιήθηκε χθες το πρωί η τακτική Γενική Συνέλευση του παραλιακού οικισμού της Αλεξανδρινής στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Λάρισας.

Ήταν μία από τις πιο μαζικές γενικές συνελεύσεις, σύμφωνα με τους διοργανωτές. Πέρα από την εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου τέθηκαν για άλλη μια φορά θέματα που αφορούν στον δυναμικό αυτόν οικισμό ενώ παράλληλα έγινε ενημέρωση όχι μόνο από τη διοίκηση αλλά και από παράγοντες της Πολιτείας.

Μεταξύ των θεμάτων που συζητήθηκαν ήταν η ανάρτηση των Δασικών Χαρτών, τα πρόστιμα σύμφωνα με τον Νόμο 4178/13, άρθρο 26 και άλλα ενδιαφέροντα θέματα.

Στη Γενική Συνέλευση παρευρέθηκαν επίσης και αφού τοποθετήθηκαν έδωσαν απαντήσεις σε ερωτήματα των μελών, ο κ. Γεώργιος Στεργίου διευθυντής της Διεύθυνσης Δασών, ο αγρονόμος - τοπογράφος μηχανικός κ. Δημήτρης Βαλάρης, ο δικηγόρος - νομικός σύμβουλος του Συλλόγου κ. Βασίλης Κούτας καθώς επίσης το μέλος του ΣΥΡΙΖΑ και εκπρόσωπος του βουλευτή του νομού κ. Νίκου Παπαδόπουλου κ. Φωτεινή Καρυώτη.

Η ΝΕΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ

Κατά τη διάρκεια της Γενικής Συνέλευσης πραγματοποιήθηκαν αρχαιρεσίες για την εκλογή νέου Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και η κατανομή αξιωμάτων. Πρόεδρος επανεξελέγη ο κ. Ηλίας Κίτσος ο οποίος τα τελευταία χρόνια έδειξε έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την Αλεξανδρινή αλλά και την προώθηση των ζητημάτων του οικισμού προς επίλυση.

Η υπόλοιπη σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής: Βαγγέλης Γαμβρουλής αντιπρόεδρος, Κωνσταντίνος Γερασόπουλος γενικός γραμματέας, Χάρης Καραμπαλίσης ταμίας. Μέλη Κωνσταντίνος Παππάς, Αθανάσιος Κατσάρας και Κωνσταντίνος Σκοτίδας.

* Ο οικισμός της Αλεξανδρινής απέχει τρία χιλιόμετρα από το Στόμιο στα βόρειά του. Η διαδρομή με την τεράστια βλάστηση είναι μοναδική. Ο επαρχιακός δρόμος έχει σχετικά καλή σήμανση καθώς και σήμανση για τους ποδηλάτες, αφού ο δρόμος μετατρέπεται σε έναν ποδηλατοδρόμο για ποδηλασία ήπιας μορφής για όλες τις ηλικίες.

Έχει 400 κτίσματα και έχει 350 περίπου παροχές νερού ύδρευσης. Διαθέτει ακόμα εκκλησία, πλατεία, γήπεδα μπάσκετ και βόλεϊ και το καλοκαίρι μπαράκι στην παραλία. Η θάλασσα είναι πεντακάθαρη με μια χρυσή αμμουδιά δύο χιλιομέτρων περίπου, ιδανική για όλες τις ηλικίες.

TYΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass