ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΤΟΥ ΜΑΚΗ ΒΟΡΙΔΗ ΣΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΔΗΜ.Τ.Ο. ΠΑΛΑΜΑ:

Η χώρα έχει ανάγκη μια αληθινά μεταρρυθμιστική κυβέρνηση

Δημοσίευση: 13 Μαρ 2017 22:15

 «Η χώρα έχει ανάγκη από μια νέα, πραγματικά μεταρρυθμιστική κυβέρνηση, για να βγει από το οικονομικό και αναπτυξιακό αδιέξοδο κι αυτό μπορεί να γίνει μόνο απ’ τον Κυριάκο Μητσοτάκη»… Ο τομεάρχης Εσωτερικών της Νέας Δημοκρατίας Μάκης Βορίδης από τον Παλαμά όπου βρέθηκε για να συμμετάσχει σε πολιτική εκδήλωση της ΔΗΜΤΟ, έδωσε το στίγμα της νέας κυβέρνησης που θα σχηματίσει η Ν.Δ. μετά τη βέβαιη κατ’ αυτόν επικράτησή της στις επόμενες εθνικές εκλογές!

Ο βουλευτής Αττικής κατά τη διάρκεια της ομιλίας του εξαπέλυσε σφοδρή επίθεση εναντίον της συγκυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ, χαρακτηρίζοντάς την πλήρως αναξιόπιστη, αλλά και επικίνδυνη για τη χώρα! Ειδικά για τον ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως η «αριστερή ταυτότητα» που επικαλείται συνεχώς, δεν υπάρχει, ενώ με την πρόφαση της διαπραγμάτευσης καθυστερούν – όπως είπε - το κλείσιμο της β’ αξιολόγησης, επειδή είναι ανίκανοι να χειριστούν τα δύσκολα προβλήματα της ελληνικής οικονομίας και να υλοποιήσουν τις αναγκαίες μεταρρυθμίσεις.

«Το καλύτερο που έχει να κάνει ο κ. Τσίπρας είναι να φύγει, διότι με την ασυνέπειά του η χώρα εξωθείται σε επικίνδυνο αδιέξοδο» είπε χαρακτηριστικά.

Ο κ. Βορίδης επανέλαβε ότι η ανάπτυξη στην Ελλάδα θα έρθει μέσω του ιδιωτικού τομέα και της προσέλκυσης επενδυτών. «Ο τόπος μας διαθέτει τις απαραίτητες αναπτυξιακές προϋποθέσεις και τις υποδομές προσέλκυσης νέων κεφαλαίων. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως δεν έχει την πολιτική βούληση να προχωρήσει προς αυτή την κατεύθυνση» τόνισε και πρόσθεσε: «Η λογική της σημερινής Κυβέρνησης είναι διαφορετική και σχετίζεται άμεσα με την αποεπένδυση που παρατηρείται το τελευταίο διάστημα στη χώρα και τους συνεχείς ρουσφετολογικούς διορισμούς στον δημόσιο τομέα».

«Είναι άμεση η ανάγκη πλέον για προκήρυξη εκλογών μέσα στο 2017, έτσι ώστε η χώρα να απαλλαγεί το συντομότερο δυνατό από την καταστροφική συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και να χαραχτεί μια νέα πολιτική αληθινής ελπίδας για τους Έλληνες που εκφράζει η Νέα Δημοκρατία» επισήμανε ο κ. Βορίδης.

Παράλληλα απηύθυνε κάλεσμα στους πολίτες να πυκνώσουν τις τάξεις της Νέας Δημοκρατίας και να δώσουν στον Κυριάκο Μητσοτάκη καθαρή λαϊκή εντολή και αυτοδυναμία, για μπορέσει να εφαρμοστεί το πρόγραμμα της Ν.Δ. και να επέλθει στον τόπο πολιτική αλλαγή.

Να σημειωθεί ότι ο κ. Βορίδης ενώπιον πολλών αγροτών και κτηνοτρόφων, κατηγόρησε την κυβέρνηση και τον ΣΥΡΙΖΑ για περίσσια υποκρισία στο ζήτημα της CETA και της συμφωνίας της Ε.Ε. με τον Καναδά για τη «φέτα».

Χαιρετισμό προς τους συγκεντρωμένους στο κέντρο «Κάμπος» του Παλαμά, απηύθυνε και ο Γ.Γρ. Κ.Ο. της Ν.Δ. κ. Κώστας Τσιάρας, ενώ απάντησε και σε ερώτηση του προέδρου της ΔΗΜ.Τ.Ο. Παλαμά κ. Σάκη Παπαθανασίου για τα αγροτικά προβλήματα.

Ο Καρδιτσιώτης βουλευτής υπογράμμισε πως η Ν.Δ. πιστεύει στη θεσμική εκπροσώπηση του αγροτικού κόσμου στα πεδία λήψης αποφάσεων για τον πρωτογενή τομέα. Επίσης υπενθύμισε την πρόταση του προέδρου της Ν.Δ. Κυριάκου Μητσοτάκη για τη δημιουργία Εθνικού Αγροτικού Επιμελητηρίου, τονίζοντας ότι θα πρέπει να υπάρξει ένα σχέδιο κανόνων μεταξύ Πολιτείας και αγροτών.

Τον κ. Βορίδη καλωσόρισε στον νομό Καρδίτσας ο πρόεδρος της ΝΟ.Δ.Ε. – Ν.Δ. κ. Λάμπρος Τσιούκης.

ΚΑΡΔΙΤΣΑ

(Του ανταποκριτή μας Φώτη Καραγιάννη)

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
DEREE 2-4-24
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass