Ο ΕΠΑΝΕΚΛΕΓΕΙΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ κ. ΗΛ. ΚΙΤΣΟΣ ΣΤΗΝ «Ε»:

Προς λύση τα ζητήματα της Αλεξανδρινής

Δημοσίευση: 17 Μαρ 2017 22:40
Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της Αλεξανδρινής κ. Ηλίας Κίτσος Ο επανεκλεγείς πρόεδρος της Αλεξανδρινής κ. Ηλίας Κίτσος

Την απόλυτη ικανοποίησή του για τη μαζική παρουσία των κατοίκων της Αλεξανδρινής στη Γενική Συνέλευση του συλλόγου εξέφρασε ο επανεκλεγμένος πρόεδρος του οικισμού κ. Ηλίας Κίτσος τόσο για την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου του συλλόγου, όσο και για τη συμμετοχή του στη σχετική συζήτηση με ειδικούς στα θέματα της ημερήσιας διάταξης, κυρίως δε στα ζητήματα της ανάρτησης των Δασικών Χαρτών και στα πρωτοφανή και υπερβολικά πρόστιμα του Νόμου 4178/43, άρθρο 26.

Οι τοποθετήσεις των ειδικών στα θέματα αυτά όπως του διευθυντή της Διεύθυνσης Δασών κ. Γ. Στεργίου, που ξεκαθάρισε όποιες αμφιβολίες υπήρχαν και διευκρίνισε κάθε ζήτημα που τέθηκε με απλότητα, επάρκεια και κοινωνική ευαισθησία.

Ο αγρονόμος τοπογράφος μηχανικός, κ. Δημήτρης Βαλάρης, συνεργάτης του Δήμου Αγιάς ο οποίος με εντολή του δημάρχου κ. Αντώνη Γκουντάρα δούλεψε μαζί με τη διοίκηση της Αλεξανδρινής και το νομικό της σύμβουλο κ. Βασίλη Κούτα για την οικιστική πυκνότητα, έδωσε απαντήσεις σε όλες τις γενικές και εξατομικευμένες ερωτήσεις, λύνοντας κάθε απορία των μελών του συλλόγου.

Ο κ. Κούτας επεξήγησε ζητήματα νομοθεσίας και άλλες απορίες και απάντησε σε ερωτήματα κάθε ενδιαφερομένου.

Τέλος η εκπρόσωπος του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Νίκου Παπαδόπουλου και δασολόγος κ. Φωτεινή Καρυώτη επανέλαβε το διαρκές ενδιαφέρον του ΣΥΡΙΖΑ και του βουλευτή Λάρισας όχι μόνο για την ανάρτηση των Δασικών Χαρτών, αλλά και για το ιδιοκτησιακό καθεστώς που επιτέλους πρέπει να λυθεί στην Αλεξανδρινή.

Ο πρόεδρος της Αλεξανδρινής κ. Κίτσος επιβεβαίωσε το ενδιαφέρον του βουλευτή κ. Νίκου Παπαδόπουλου και του δημάρχου Αγιάς κ. Αντώνη Γκουντάρα, ο οποίος είναι παρών σε όλες τις ενέργειες που γίνονται και πρωτοστατεί για τη λύση των προβλημάτων της Αλεξανδρινής.

Και συνέχισε: «Είναι από τους λίγους δημάρχους (ο κ. Γκουντάρας), που αξιοποίησε και εφάρμοσε τη νομοθεσία για την οικιστική πυκνότητα και μαζί προχωράμε και στο ζήτημα του ιδιοκτησιακού καθεστώτος και σε όποια άλλα προβλήματα. Σ’ αυτή τη μάχη που δίνουμε καθημερινά έχουμε τη διαρκή υποστήριξη, με έργα και όχι με λόγια, του περιφερειάρχη Θεσσαλίας κ. Κώστα Αγοραστού, ο οποίος στέκεται με ενδιαφέρον στα προβλήματά μας. Είναι δε ενδιαφέρουσα και ωφέλιμη η διαρκής παρουσία και παρέμβαση του γενικού γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας – Στερεάς Ελλάδας κ. Ηλία Τσέλιγκα με τον οποίο η συνεργασία είναι πολύ τακτική και αποδοτική σε όλους τους τομείς».

Εν κατακλείδι η Γ.Σ. άφησε άριστες εντυπώσεις σε όλους τους κατοίκους της Αλεξανδρινής, στους συμμετέχοντες και έδωσε υποσχέσεις για το μέλλον, τόσο για τα προβλήματα, όσο και για τον αναπτυξιακό σχεδιασμό της περιοχής.

Με την εκλογή του διοικητικού συμβουλίου εκλέχτηκε και η Εξελεγκτική Επιτροπή η οποία αποτελείται από τους: Χρήστο Κατσαυριά, Οδυσσέα Λάμπου και Βασίλειο Λιόλιο.

ΤΥΡΝΑΒΟΣ (Γραφείο «Ε»)

Του Κώστα Τσόλα

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass