ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΓΙΑΣ

Συναντήθηκαν Κατσιαντώνης - Γκουντάρας

Δημοσίευση: 22 Μαρ 2017 9:45

Στην «αξία και τον τεράστιο πλούτο που διαθέτει ο Δήμος Αγιάς» στάθηκε ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων, Γιώργος Κατσιαντώνης, κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον δήμαρχο της περιοχής Αντώνη Γκουντάρα.

Προέκυψε, όπως ανακοινώθηκε σχετικά «μια ενδιαφέρουσα συζήτηση για τα σημαντικά θέματα της περιοχής τονίζοντας και οι δύο τη σημαντικότητα που θα έχει για την οικονομία της χώρας η ανάδειξη της τοπικής κοινωνίας μέσα από την τεράστια παραγωγή που έχει σε δενδροκαλλιέργειες όπως μήλα, κάστανα και κεράσια».

Ο βουλευτής Λάρισας της Ένωσης Κεντρώων μάλιστα συμφώνησε με τον δήμαρχο Αγιάς ότι «είναι ζωτικής σημασίας για την παραγωγή της περιοχής που αντιπροσωπεύει το 30% της εθνικής παραγωγής η λειτουργία συνεταιριστικών επιχειρήσεων με σκοπό την προβολή των προϊόντων και την προώθησή τους και στο εξωτερικό».

Μίλησαν φυσικά για τα βραβευμένα παράλια της περιοχής και κατέθεσαν «προτάσεις για την προβολή και αξιοποίηση της περιοχής με στόχο την αύξηση του τουρισμού και την τόνωση της τοπικής αγοράς και των επιχειρηματιών της περιοχής».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΤΕΝΝΙΣ JUNIOR 2024
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass