EΚΛΕΨΑΝ ΜΕΤΡΗΤΑ ΚΑΙ ΣΚΡΑΤΣ

«Έψαξαν» την τύχη τους σε πρακτορεία ΠΡΟΠΟ

Δημοσίευση: 24 Μαρ 2017 12:20

Να κάνουν την τύχη τους αλλά με… κλοπές προσπάθησαν άγνωστοι, που προχθές βράδυ, διέρρηξαν δύο πρακτορεία ΠΡΟΠΟ στη Λάρισα κλέβοντας χρήματα αλλά και δελτία «ΣΚΡΑΤΣ».

Διαρρήκτες που κατά πώς φαίνεται είχαν μελετήσει τους χώρους όπου θα δρούσαν, ενώ πήγαν προετοιμασμένοι για να ξεπεράσουν τα προβλήματα που θα συναντούσαν και να κάνουν τελικά τις κλοπές αν και από το ύψος των κλοπιμαίων, δεν φάνηκαν και τόσο… τυχεροί. Η μία διάρρηξη σημειώθηκε σε κεντρικό πρακτορείο, ιδιοκτησίας 32χρονου Λαρισαίου, με τους δράστες να κόβουν τα προστατευτικά κάγκελα του παραθύρου που βλέπει στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής. Έτσι κατάφεραν και μπήκαν στο πρακτορείο από την ταμειακή μηχανή του οποίου, αφαίρεσαν τον κερματοδέκτη που περιείχε περί τα 200 ευρώ σε κέρματα.

Με πανομοιότυπο τρόπο έγινε και η δεύτερη διάρρηξη σε συνοικιακό πρακτορείο, ιδιοκτησίας 44χρονου Λαρισαίου. Πρακτορείο στο οποίο οι δράστες, έκοψαν το προστατευτικό κάγκελο από το παράθυρο της τουαλέτας που επίσης βλέπει στον ακάλυπτο χώρο της οικοδομής. Από το παράθυρο μπήκαν στο πρακτορείο και από ανασφάλιστο συρτάρι, έκλεψαν περί τα 400 ευρώ αλλά και δελτία «ΣΚΡΑΤΣ» αξίας 3.500 ευρώ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass