ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΛΑΡΙΣΑΣ

«Η κυβέρνηση επιστράτευσε την αστυνομική βία»

Δημοσίευση: 07 Απρ 2017 9:30

«Η κυβέρνηση επιστράτευσε την αστυνομική βία», καταγγέλλει η διοίκηση του Εργατικού Κέντρου Λάρισας, με αφορμή τις στιγμές έντασης που υπήρξαν στο πλαίσιο χθεσινής διαμαρτυρίας που πραγματοποίησε στα Τέμπη, με αφορμή τα εγκαίνια των σηράγγων από τον πρωθυπουργό και την παρουσία του Αλέξη Τσίπρα στο μνημείο του Τάγματος Μηχανικού Ολύμπου του ΕΛΑΣ.

«Οι «μπουρλοτιέρηδες» του Τάγματος Μηχανικού Ολύμπου του ΕΛΑΣ, αγωνίσθηκαν ηρωικά και με αυτοθυσία απέναντι στη ναζιστική κατοχή, για να ζήσει ο λαός μας ελεύθερος και κυρίαρχος σ’ αυτόν τον τόπο. Ο πρωθυπουργός Α. Τσίπρας, προσβάλλοντας τον αγώνα τους, λίγη ώρα αργότερα από την «τιμή» που τάχα τους απέδωσε, νομιμοποίησε με κάθε επισημότητα τη ληστρική σύμβαση που είχαν ψηφίσει Ν.Δ, ΠΑΣΟΚ, ΛΑΟΣ, στα σημερινά εγκαίνια των σηράγγων των Τεμπών, την οριστική παραχώρηση του εθνικού δρόμου Αθήνας-Θεσσαλονίκης στους μεγαλοεπιχειρηματίες προς εκμετάλλευση, που πλουτίζουν με τα χαράτσια που εισπράττουν από τα διόδια, τα οποία τώρα αυξάνονται και σε ποσό και σε σταθμούς», τονίζεται χαρακτηριστικά.

Το Εργατικό Κέντρο κατηγορεί επίσης για σύμπραξη με αυτή την πολιτική, την Περιφερειακή Αρχή Θεσσαλίας και πολλές Δημοτικές Αρχές της Ν.Δ. και του ΠΑΣΟΚ που «συνωστίσθηκαν στη φιέστα».

Καταγγέλλει παράλληλα «την κυβέρνηση που ενοχλημένη πολύ από την διαμαρτυρία του ΕΚΝΛ, επιστράτευσε την αστυνομική βία για να την εμποδίσει, που με παρότρυνση υψηλόβαθμων στελεχών της αστυνομίας, μας επιτέθηκαν απρόκλητα με διπλάσιες από τους διαδηλωτές δυνάμεις των ΜΑΤ και άλλες δυνάμεις της αστυνομίας, οι οποίες με μένος απώθησαν τους διαδηλωτές, χωρίς όμως να καταφέρουν να διαλύσουν τη διαμαρτυρία μας».

Καταλήγοντας, η διοίκηση του ΕΚΛ διατρανώνει ότι θα συνεχίσει να αγωνίζεται «για την κατάργηση όλων των διοδίων, την ελεύθερη κίνηση στο οδικό δίκτυο και το σταμάτημα κάθε δίωξης όσων αγωνίζονται για την κατάργηση των διοδίων».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass