ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΤΟΥ 18ου ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ

Για μια μέρα πρόσκοπος

Δημοσίευση: 09 Απρ 2017 8:50

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε στον προαύλειο χώρο του 18ου Δημοτικού Σχολείου Λάρισας, την περασμένη Κυριακή εκδήλωση που συνδιοργάνωσε ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του σχολείου με το 3ο Σύστημα Αεροπροσκόπων της πόλης.

Μέσα από δράσεις περιπέτειας, μέσα από παιχνίδι, κατασκευές, σπαζοκεφαλιές και γρίφους, αναδείχτηκαν οι θεμελιώδεις παιδαγωγικές και προσκοπικές αρχές της ψυχοκοινωνικής και πνευματικής ανάπτυξης των νέων και όλοι, μικροί και μεγάλοι ανακάλυψαν τη χαρά της υπευθυνότητας, της δημιουργίας, της συνεισφοράς και της μάθησης.

Στο πλαίσιο της προσφοράς και λόγω της ημέρας «Let’s Do It Greece» τα παιδιά είχαν την ευκαιρία να βάψουν και να καλλωπίσουν μέρος του προαύλειου χώρου του σχολείου τους.

Αρωγοί στην προσπάθεια στάθηκαν πρόσκοποι, γονείς, εθελοντές και η Αστροπαρατηρησιακή Ομάδα Λάρισας -υπό ίδρυση- Κοιν.Σ.Επ. «Έναστρον». «Μα πάνω απ’ όλα ευχαριστούμε τα παιδιά μας, τους δικούς μας Αεροπροσκόπους της Κυριακής, που μας έκαναν με τα χαρούμενα προσωπάκια τους να θυμηθούμε το χρέος μας, το χρέος κάθε γονιού, κάθε δασκάλου και κάθε υπεύθυνου ανθρώπου, να στηρίζουμε κάθε παιδικό χαμόγελο σήμερα, αν θέλουμε να αντικρίζουμε με κάθε αισιοδοξία και σιγουριά το αύριο», αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass