Η ΛΑ-ΑΑΣ

Καταδικάζει την επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία

Δημοσίευση: 11 Απρ 2017 8:25

Τη νέα στρατιωτική επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Λαϊκή Αντίσταση – Αριστερή Αντιιμπεριαλιστική Συνεργασία Λάρισας.

Στην ανακοίνωση αναφέρεται μεταξύ άλλων ότι «ελάχιστο χρόνο αφότου ο Τραμπ ανέβηκε στην προεδρία των ΗΠΑ η κυβέρνησή του ενεργοποιεί τα πολεμοκάπηλα σχέδιά της εξαπολύοντας πυραύλους «Τομαχόκ» από αμερικανικά καταδρομικά στο έδαφος της Συρίας.

Κλιμακώνοντας τους κατακτητικούς πολέμους των ΗΠΑ στη Μέση Ανατολή πυρπολεί την περιοχή χρησιμοποιώντας σαν πρόσχημα το χτύπημα με τοξικά αέρια στη Συριακή επαρχία Ιντλίπ, που έγινε προ ημερών.

Αξιοποιώντας αυτό το σκοτεινό γεγονός και στο πλαίσιο του ανταγωνισμού ΗΠΑ-Ρωσίας ο οποίος συνεχίζεται και οξύνεται και μετά την ανάληψη Τραμπ, ο αμερικανικός ιμπεριαλισμός και από κοντά του οι άλλες δυτικές ιμπεριαλιστικές δυνάμεις προσπαθούν να δώσουν μια νέα αιματηρή ώθηση στις κατακτητικές βλέψεις τους στη Μέση Ανατολή, που έχουν συναντήσει εμπόδια με την παρεμβολή του ρώσικου ιμπεριαλιστικού παράγοντα, ο οποίος ενίσχυσε εκεί την στρατιωτική παρουσία του και στήριξε την κυβέρνηση Ασαντ.

Η νέα πολεμική επίθεση των ΗΠΑ στη Συρία ανάβει μεγαλύτερες φλόγες στη Μέση Ανατολή καθώς και το Ισραήλ και η Τουρκία τάσσονται υπέρ της στρατιωτικής δράσης. Φλόγες που αυξάνουν τους κινδύνους και όλους τους λαούς της Νοτιοανατολικής Μεσογείου και για τη δική μας χώρα και τον λαό μας.

Μπροστά στις νέες επικίνδυνες εξελίξεις που φέρνει η αμερικανική στρατιωτική επίθεση στη Συρία ο λαός μας καλείται να υψώσει δυνατά την δική του φωνή καταγγελίας του αμερικάνικου ιμπεριαλισμού και να δυναμώσει το αντιπολεμικό-αντιιμπεριαλιστικό κίνημα».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass