ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΤΟΥ ΠΡΑΚΤΟΡΕΙΟΥ ΟΠΑΠ

Τα έχασε στον τζόγο, τα... πήρε με μαχαίρι

Δημοσίευση: 11 Απρ 2017 8:16

Έξω από το σπίτι του συνελήφθη τελικά χθες το μεσημέρι από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Λάρισας ένας 35χρονος Αλβανός υπήκοος, που το βράδυ της Κυριακής λήστεψε υπαλλήλους πρακτορείου του ΟΠΑΠ στη Λάρισα.

Ο 35χρονος, σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ., είναι αυτός που απειλώντας με οικιακό μαχαίρι τις υπαλλήλους του ΟΠΑΠ στη Λάρισα, έκλεψε 700 ευρώ που αποτελούσαν εισπράξεις του καταστήματος. Από την έρευνα που έγινε μετά τη σύλληψή του, βρέθηκε το μεγαλύτερο μέρος των κλεμμένων χρημάτων αλλά και το μαχαίρι με το οποίο έπραξε τη ληστεία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 35χρονος προχθές το απόγευμα, είχε πάει στο ίδιο πρακτορείο ως παίκτης όπου, στοιχηματίζοντας σε παιχνίδια, έχασε χρηματικό ποσό. Λίγες ώρες αργότερα επέστρεψε στο πρακτορείο αλλά αυτή τη φορά ως… ληστής, κλέβοντας τα 700 ευρώ από το ταμείο.

Όπως σημειώνεται στην ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ. «συνελήφθη ως δράστης, ένας 35χρονος υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για τα αδικήματα της ληστείας και της παράβασης του νόμου περί όπλων.

Ειδικότερα, προχθές το βράδυ ο δράστης μετέβη σε πρακτορείο ΟΠΑΠ της πόλης, όπου βρίσκονταν δύο ημεδαπές, ηλικίας 26 και 29 ετών, υπάλληλοι του πρακτορείου και με την απειλή μαχαιριού, αφαίρεσε από το ταμείο το χρηματικό ποσό των 700 ευρώ.

Μετά από άμεση κινητοποίηση και συντονισμένες αναζητήσεις των αστυνομικών ο δράστης εντοπίστηκε χθες το μεσημέρι έξω από την οικία του, όπου και συνελήφθη. Στην κατοχή του συλληφθέντα, αλλά και κατά τη νομότυπη έρευνα που ακολούθησε στην οικία του, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν το προαναφερόμενο μαχαίρι, καθώς και μέρος του αφαιρεθέντος χρηματικού ποσού, το οποίο αποδόθηκε στο νόμιμο δικαιούχο» καταλήγει η ΕΛ.ΑΣ.. Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Λάρισας.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass