ΣΕ ΗΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΙΟΡΤΗ

Στη Λάρισα η αναπ. υπουργός Εργασίας Ράνια Αντωνοπούλου

Δημοσίευση: 14 Απρ 2017 9:54 | Τελευταία ενημέρωση: 14 Απρ 2017 10:02

Ημερίδα με θέμα «Κοινωνική και αλληλέγγυα οικονομία» διοργανώνει ο Δήμος Λαρισαίων, την Πέμπτη 20 Απριλίου, στο Χατζηγιάννειο Πνευματικό Κέντρο.

Στην ημερίδα, που είναι ενταγμένη στο πλαίσιο δράσεων της 2ης Οικογιορτής Λάρισας, θα παραστεί και η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης Ράνια Αντωνοπούλου.

Το πρόγραμμα της ημερίδας που θα ξεκινήσει στις 18:30 με χαιρετισμούς που θα απευθύνουν, ο δήμαρχος Λαρισαίων Απ. Καλογιάννης και ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κων. Αγοραστός, περιλαμβάνει τις εξής εισηγήσεις:.

Στις 18:45: "Κοινωνική και Αλληλέγγυα Οικονομία" (Ράνια Αντωνοπούλου, αναπλ. υπουργός Εργασίας, Κοινωνικής Ασφάλισης και Κοινωνικής Αλληλεγγύης). Στις 19:15: "Τοπική Ανάπτυξη και Αυτοδιοίκηση" (Παναγιώτης Νταής, αντιδήμαρχος Οικονομίας και Ανάπτυξης του Δήμου Λαρισαίων).

Στις 19:30: "Οικοτεχνία" (Παναγιώτης Παπαναστασίου, στέλεχος της Δ/νσης Αγροτικής Οικονομίας και Κτηνιατρικής της Περιφερειακής Ενότητας Λάρισας). Στις 19:45: "Ο Κοινωνικός Καταναλωτικός Συνεταιρισμός Θεσσαλονίκης BIOS Coop" (Αντώνης Καράγιωργας, βιοχημικός-μέλος του Bios Coop).

Στις 20:00 : «Η ΚΟΙΝΣΕΠ, Πολυχώρος δημιουργίας ΟΣΣΑ" (Σοφία Τερζίδου. εκπρόσωπος ΚΟΙΝΣΕΠ, Μεγαλόβρυσου Αγιάς). Στις 20:15: "Κοινωνικά Υποστηριζόμενη Γεωργία (ΚΥΓΕΩ)" (Τζέννυ Γκιουγκή, ακτιβίστρια διατροφικής κυριαρχίας και αντιπρόσωπος του κινήματος ΚΥΓΕΩ στην Ελλάδα).

Την εκδήλωση θα συντονίζει ο δημοσιογράφος Γιάννης Γιαννακόπουλος.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass