Ο Ν. ΠΟΥΤΣΙΑΚΑΣ ΑΠΑΝΤΑ ΣΕ ΛΑΔΟΠΟΥΛΟ:

Συκοφαντεί και απαξιώνει ελλείψει επιχειρημάτων

Δημοσίευση: 15 Απρ 2017 17:10

Κύριε Διευθυντά,

Με καθυστέρηση έλαβα γνώση της δεύτερης επιστολής του Γ. Λαδόπουλου η οποία δημοσιεύτηκε στο φύλλο της 11ης Απριλίου 2017 της έγκριτης εφημερίδας σας, με τίτλο "Εμείς κοιτάζουμε τον καθρέπτη, εσείς…", λόγω απουσίας μου στο εξωτερικό.

Δυστυχώς, για ακόμη μια φορά ο Γ. Λαδόπουλος, λασπολογεί και συκοφαντεί, επιχειρώντας να διατυπώσει απαξιωτικά και προσβλητικά επιχειρήματα για το άτομό μου, τις ιδέες μου και την παράταξη που εκπροσωπώ. Με ανυπόστατες επινοήσεις, απίθανα λογικά άλματα και ατεκμηρίωτα συμπεράσματα, επιχειρεί να μου χρεώσει, ίσως εξ ιδίων κρίνοντας, ταπεινά ελατήρια και καταλήγει με την παραίνεσή του «να κοιταχτώ σε κανέναν γιατρό».

Η απώλεια της ψυχραιμίας και κάθε έννοιας στοιχειώδους ευπρέπειας είναι αποκαλυπτική της ένδειας επιχειρημάτων, η δε αυτάρεσκη επίκληση αυτοδιαπιστούμενων αρετών, πως βλέπει «τον κόσμο στα μάτια με καθαρό βλέμμα, ήσυχη συνείδηση, μπέσα και λόγο», αδυνατεί να κρύψει την αλήθεια για τη διαχρονική εξαπάτηση του θεσσαλικού λαού και την κατασπατάληση εθνικών και ευρωπαϊκών πόρων στα έργα του Αχελώου, ο οποίος σύμφωνα με τον κ. Λαδόπουλο «ήταν, είναι και θα παραμείνει όραμα, φρόνημα και λύση ζωής».

Δεν μπορώ να αντιληφθώ ποια σκοπιμότητα κρύβεται πίσω από αυτή την προσωπική επίθεση και δεν πρόκειται να τον ακολουθήσω άλλο στο παιχνίδι του αυτό, θα του αναφέρω μόνο ότι τις ιατρικές περιπτώσεις τις διαγιγνώσκουν και τις αναλαμβάνουν οι ίδιοι οι ιατροί και ως προς τα υπόλοιπα γραφόμενα του Γ. Λαδόπουλου ας τα κρίνουν οι συμπολίτες μας. Δεν σκοπεύω να επανέλθω σε μια ανούσια συγκρουσιακή συζήτηση, που είναι μάλλον αδιάφορη και κουραστική για τους αναγνώστες σας και πάντως αντίθετη με το πνεύμα των ημερών, το οποίο και πρέπει να προτάσσουμε.

Γι’ αυτό λοιπόν Καλή Ανάσταση και μόνο.

Με ιδιαίτερη Εκτίμηση Νικόλαος Δ. Πουτσιάκας

περιφερειακός σύμβουλος, επικεφαλής της Παράταξης "Οικολογική Θεσσαλία"

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass