ΣΤΗ ΛΑΡΙΣΑ ΤΟ BAR ENGAGE

Γιορτή για το cocktail

Δημοσίευση: 29 Απρ 2017 9:00

Η Λάρισα φιλοξενεί για δεύτερη χρονιά το Bar Engage – Αγκαζέ, μια γιορτή για το cocktail και το καλό ποτό. Ένα μεγάλο και πρωτοφανές για τα δεδομένα της περιφέρειας event με guest bartendings και special events από τις 6 έως και τις 12 Μαΐου. Σε αυτό συμμετέχουν bartenders που εργάζονται σε διακεκριμένα παριζιάνικα και λονδρέζικα bars, καθώς και βραβευμένα ελληνικά bars από την Αθήνα, τη Θεσσαλονίκη, τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα.

Τέσσερις bartenders από το Λονδίνο και έξι από το Παρίσι σε μια δυνατή μονομαχία των σέικερ! Έντεκα bars από τα καλύτερα της Αθήνας και της περιφέρειας. Πέντε bars που βρίσκονται στη φετινή λίστα με τα πενήντα καλύτερα του κόσμου. Επτά μέρες γεμάτες δράση πίσω από τις μπάρες μαγαζιών της Λάρισας καθώς και επιλεγμένα σημεία πολιτιστικού και τουριστικού ενδιαφέροντος.

Για μία εβδομάδα, από τις 6 έως 12 Μαΐου, η Λάρισα θα κινείται στους ρυθμούς της σύγχρονης, άκρως δημιουργικής κουλτούρας του cocktail. Στη δεύτερη έκδοσή του, ο μοναδικός θεσμός του Bar Engage – Αγκαζέ επεκτείνεται, προτείνει νέες, συναρπαστικές εμπειρίες και δίνει την ευκαιρία στους Λαρισαίους να δοκιμάσουν τη δουλειά αναγνωρισμένων επαγγελματιών του χώρου.

Οι δράσεις του «Bar Engage – Αγκαζέ 2» περιλαμβάνουν guest bartendings από τους ξένους bartenders σε μαγαζιά της Λάρισας, την Τετάρτη 10 και την Πέμπτη 11 Μαΐου, pop up bars, after parties, επίσημο opening και closing party, food truck και mobile cocktail bar που θα σταθμεύουν σε διαφορετικό σημείο κάθε μέρα.

Στο πλαίσιο της επίσκεψής τους οι καλεσμένοι bartenders θα περιηγηθούν σε αξιοθέατα της περιοχής, ενώ θα επισκεφθούν οινοποιεία, αποστακτήρια και τοπικούς συνεταιρισµούς για να γνωρίσουν τα προϊόντα που παράγει η περιοχή, καθώς και τις παραδοσιακές τεχνικές που χρησιμοποιούνται για την παραγωγή τους, προκειμένου να γνωρίσουν την πολιτιστική κληρονομιά αλλά και τη γαστρονομική παράδοση της Λάρισας και της Θεσσαλίας.

Το Bar Engage – Αγκαζέ αποσκοπεί να δημιουργήσει ένα θεσμό ζωντανό και συντονισμένο με τις διεθνείς εξελίξεις στη διασκέδαση και την αναψυχή, να βάλει τη Λάρισα στο επίκεντρο της συζήτησης για το bartending, να μυήσει το κοινό στην κουλτούρα του cocktail και του καλού ποτού μέσα από ξεχωριστές, κοσμοπολίτικες εμπειρίες… χωρίς καν εκείνο να μετακινηθεί από την περιοχή του, να συστήσει το σύγχρονο πρόσωπο της Λάρισας και τον πλούτο, πολιτιστικό, ιστορικό και γαστρονομικό, της περιφέρειας της Θεσσαλίας, τέλος, να ενθαρρύνει την αλληλεπίδραση μεταξύ των τοπικών επαγγελματιών και επιχειρηματιών με τους συναδέλφους τους από την Αθήνα και το εξωτερικό.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass