ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ

Χωρίς… καφέ ο Σιδηροδρομικός Σταθμός Λάρισας

Δημοσίευση: 05 Μαϊ 2017 22:15

Κι αν γίνεται ένα βήμα προς τα μπροστά, γίνονται και άλλα δύο προς τα πίσω. Ο λόγος για τον Σιδηροδρομικό Σταθμό Λάρισας που ταλαιπωρείται και ταλαιπωρεί τους επιβάτες πότε για τον έναν, πότε για τον άλλο λόγο. Πότε το ασανσέρ, άλλοτε οι τουαλέτες, νάσου και η αίθουσα αναμονής. Κι όταν γίνονται όλα αυτά προκύπτει κάτι νέο.


Εδώ και λίγο διάστημα, λοιπόν, ο Σταθμός που εξυπηρετεί εκατοντάδες επιβάτες καθημερινά που επιλέγουν να ταξιδέψουν προς Αθήνα, Θεσσαλονίκη ή Βόλο θα πρέπει να φροντίζουν να παίρνουν και τον καφέ τους πριν φτάσουν στην αποβάθρα, καθώς το μοναδικό κατάστημα που υπήρχε εκεί έκλεισε.
Σύμφωνα με τους υπεύθυνους της ΤΡΑΙΝΟΣΕ στη Λάρισα πρόκειται για μια αλυσίδα η οποία συνεργαζόταν με τη ΓΑΙΟΣΕ αλλά για άγνωστους λόγους δεν λειτουργεί πλέον. Το ίδιο μάλιστα, τονίζουν, πως συμβαίνει και σε άλλους σιδηροδρομικούς σταθμούς στη Θεσσαλία, καθώς η συμφωνία αφορούσε και σε άλλα σημεία όχι μόνο στη Λάρισα.
Βέβαια υπάρχει και η επιλογή κάποιος να προμηθεύεται καφέ επάνω στο τρένο από τα μπαρ των αμαξοστοιχιών, καθώς αν και υπήρχε αρχική συμφωνία με την ίδια εταιρία αυτό άλλαξε όσον αφορά στα συγκεκριμένα σημεία.
Οι επιβάτες ωστόσο που δεν το γνωρίζουν αυτό διαμαρτύρονται στους εργαζόμενους του Σιδηροδρομικού Σταθμού Λάρισας, οι οποίοι με τη σειρά τους όμως δεν μπορούν να τους βοηθήσουν.
Δεν πάει πολύς καιρός από τότε που έγραφε η «Ε» για το νέο πρόσωπο που εμφάνισε ο Σ.Σ. Λάρισας μετά το μίνι λίφτινγκ που έγινε εκεί, καθώς επαναλειτούργησε το ασανσέρ, έγινε μια γενική επισκευή στις τουαλέτες και συμμορφώθηκαν οι αίθουσες αναμονής τόσο αυτές που αφορούν στην Α’ Θέση όσο και σε αυτές που απευθύνονται στους υπόλοιπους επιβάτες. Αφού λοιπόν έγιναν αυτά, έκλεισε το καφέ… Σε κατάσταση αναμονής λοιπόν οι Λαρισαίοι και μάλιστα ενόψει της καλοκαιρινής περιόδου που προσελκύει πολύ κόσμο στις ράγες, καθώς ο προαστιακός είναι πολύ ψηλά στις προτιμήσεις τους τόσο για τον Πλαταμώνα όσο και για τη Λεπτοκαρυά.
ΚΩΣΤΑΣ ΓΚΙΑΣΤΑΣ

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
SYNETAIRISTIKH TRAPEZA THESSALIAS
Μείνε μαζί μας
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass