ΖΗΤΑ Η ΕΑΛ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΡΓΑΣΘΗΚΑΝ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

Επιπλέον ημέρες ανάπαυσης

Δημοσίευση: 10 Μαϊ 2017 10:05

Τη χορήγηση επιπλέον ημερησίων αναπαύσεων, στους αστυνομικούς που εργάσθηκαν κατά τη διεξαγωγή του τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου στον Βόλο, ζητά η Ένωση Αστυνομικών Λάρισας (ΕΑΛ) με έγγραφό της προς τον Επιθεωρητή Αστυνομίας Βορείου Ελλάδος.

Όπως μεταξύ άλλων σημειώνεται στο έγγραφο, η ΕΑΛ «εκφράζει δημόσια, τα συγχαρητήρια σε όλους τους συναδέλφους, που έλαβαν μέτρα τάξεως – τροχαίας και ασφάλειας στον Βόλο, κατά τη διάρκεια του τελικού κυπέλλου ποδοσφαίρου. Άπαντες υπερέβησαν εαυτούς, εργαζόμενοι επί πάρα πολλές συνεχόμενες ώρες, σε συνθήκες πραγματικής μάχης, με άμεσο κίνδυνο της σωματικής τους ακεραιότητας, ενώ κατάφεραν να κρατήσουν ανέπαφη την πόλη του Βόλου καθώς, χάρη στον σωστό σχεδιασμό, εντός αυτής κυκλοφορούσαν οπαδοί μόνο της μίας ομάδας.

Παρακαλούμε όπως εξετασθεί εκ μέρους σας η χορήγηση δύο ημερησίων αναπαύσεων, επιπλέον των δικαιουμένων, σε όλο το προσωπικό που διατέθηκε στα μέτρα του τελικού κυπέλλου. Ο κ. διευθυντής Αστυνομίας Λάρισας, παρακαλείται για τη χορήγηση μίας ημερήσιας ανάπαυσης σε όλο το προσωπικό της Δ.Α. Λάρισας, το οποίο εργάσθηκε άοκνα σε «σπαστό» ωράριο, εντός των ορίων της Δ.Α. Λάρισας, εξασφαλίζοντας την απρόσκοπτη διέλευση χιλιάδων φιλάθλων, και των δύο φιναλίστ».

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass