ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΕΡΓΑΣΙΕΣ ΤΗΣ ΔΕΥΑ

Χωρίς νερό για 8 ώρες η Ελασσόνα

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2017 22:15

Οκτάωρη διακοπή υδροδότησης αύριο Κυριακή στην πόλη της Ελασσόνας, προανήγγειλε η Δημοτική Επιχείρηση Ύδρευσης Αποχέτευσης Ελασσόνας(ΔΕΥΑΕΛ), προκειμένου να γίνουν προγραμματισμένες εργασίες που έχουν να κάνουν με την αντικατάσταση σε βάνες κεντρικών αγωγών.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, το κόψιμο του νερού στην πόλη της Ελασσόνας θα ξεκινήσει στις 3 το απόγευμα και αναμένεται να ολοκληρωθεί στις 11 το βράδυ της Κυριακής.

Η «Ε» επικοινώνησε με τον διευθυντή της Δ.Ε.Υ.Α.ΕΛ. κ. Λάζαρο Πάππα, που αναφέρθηκε σε προγραμματισμένες απαραίτητες εργασίες της Επιχείρησης, που υποχρεώνουν την πόλη της Ελασσόνας να μην έχει νερό Κυριακάτικα για αρκετές ώρες, αναφέροντας και διευκρινίζοντας χαρακτηριστικά: «Θα αντικατασταθούν βάνες και θα μπουν καινούργιες. Οι ασφαλιστικές δικλείδες και οι σωλήνες είναι παλαιάς τεχνολογίας και πρέπει να αντικατασταθούν. Διαπιστώθηκε το τελευταίο διάστημα πτώση της πίεσης του νερού σε συγκεκριμένες περιοχές της πόλης, στη συνοικία Αμπελοκήπων (Βαρόσι) και σε περιοχές στα ψηλά, μείωση της παροχής και αυτό πρέπει να διορθωθεί. Τα συνεργεία κόβουν τις πεπαλαιωμένες βάνες και βάζουν καινούργιες και αλλάζει το φρεάτιο. Φροντίζουμε τώρα για να αποφύγουμε απρόβλεπτες καταστάσεις αργότερα. Οι συγκεκριμένες εργασίες είναι αναγκαίες και έπρεπε να γίνουν… χθες. Εκτιμούμε ότι τα συνεργεία θα ολοκληρώσουν τις εργασίες τους έως τις 11 το βράδυ».

ΕΛΑΣΣΟΝΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Γιάννη Μουκίδη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass