ΕΠΙΑΣΑΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΑΙΜΟ 81ΧΡΟΝΗ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΤΗΣ ΧΡΗΜΑΤΑ

Με τη βία τής άρπαξαν ακόμη και τη βέρα

* Σε εξέλιξη οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ. για τον εντοπισμό 20χρονου, ενώ συνελήφθη 19χρονος

Δημοσίευση: 15 Μαϊ 2017 0:23

Μια 81χρονη γυναίκα έπεσε θύμα ληστείας, χθες το μεσημέρι, από δύο νεαρούς Ρομά, που γυρνούσαν στα χωριά, παριστάνοντας τους πωλητές οπωροκηπευτικών. Η ΕΛ.ΑΣ. συνέλαβε χθες το απόγευμα έναν 19χρονο Ρομά, ενώ αστυνομικοί των Τμημάτων Ελασσόνας, Τυρνάβου και της ΟΠΚΕ ερευνούσαν στον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο για να εντοπίσουν έναν 20χρονο, συνεργό του 19χρονου συλληφθέντα.

Οι δύο Ρομά βρέθηκαν χθες το μεσημέρι στην Καρυά Ελασσόνας, υποτίθεται για να πουλήσουν ντομάτες. Η 81χρονη βρισκόταν στην κουζίνα για να μαγειρέψει και – σύμφωνα με πληροφορίες – δεν έδωσε σημασία σε θόρυβο που ακούστηκε στο σπίτι της, εκτιμώντας ότι θα επέστρεψε ο άνδρας της, για να αιφνιδιασθεί βλέποντας τον έναν από τους δύο δράστες να έχει εισβάλει στο σπίτι της από την πίσω πόρτα. Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο δράστης δεν φαίνεται να χτύπησε την 81χρονη.

Ωστόσο δεν δίστασε να πιάσει την ηλικιωμένη από τον λαιμό και να της κλέψει μια αλυσίδα και τον σταυρό που φορούσε. Με τη βία επίσης της αφαίρεσε τη βέρα και δυο ακόμη δακτυλίδια που φορούσε η ηλικιωμένη γυναίκα. Απειλώντας τη για τα χειρότερα, με τη βία την οδήγησε τέλος σε όλα τα δωμάτια του σπιτιού, απαιτώντας να του δώσει όσα χρήματα είχε. Τελικά σε κάποιο συρτάρι βρήκε ένα πορτοφόλι από το οποίο και έκλεψε τα 30 ευρώ που όλα κι όλα είχε η τρομαγμένη 81χρονη.

Ο ληστής φεύγοντας κλείδωσε τη γυναίκα στο σπίτι και έφυγε με τον συνεργό του που τον περίμενε στο αυτοκίνητο. Η 81χρονη αφού συνήλθε από το σοκ, άνοιξε την μπαλκονόπορτα και βγήκε από το σπίτι για να ειδοποιήσει συγγενικά της πρόσωπα για τα όσα συνέβησαν.

Από την κινητοποίηση της ΕΛ.ΑΣ. που ακολούθησε, αναγνωρίσθηκε το αυτοκίνητο των δραστών και στη συνέχεια εντοπίσθηκε και συνελήφθη ο 19χρονος. Παράλληλα δυνάμεις της ΕΛ.ΑΣ. ερευνούσαν από χθες το απόγευμα τον οικισμό των Ρομά στον Τύρναβο για να εντοπίσουν τον 20χρονο συνεργό του.

Β.Κ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass