ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΧΟΡΤΑ ΠΟΥ ΘΕΡΙΕΥΟΥΝ ΟΙ ΚΑΤΟΙΚΟΙ ΤΗΣ ΤΕΡΨΙΘΕΑΣ

Υπομονή …οι μεσινέζες έρχονται

*Προτεραιότητα στα κεντρικά σημεία, έπονται οι περιφερειακοί δρόμοι, λέει ο Δήμος

Δημοσίευση: 13 Μαϊ 2017 23:28
Οι περισσότεροι δευτερεύοντες και περιφερειακοί δρόμοι της Τερψιθέας είναι γεμάτοι χόρτα που φτάνουν έως και τα δύο μέτρα. Η εικόνα θα αλλάξει σύντομα λέει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Οι περισσότεροι δευτερεύοντες και περιφερειακοί δρόμοι της Τερψιθέας είναι γεμάτοι χόρτα που φτάνουν έως και τα δύο μέτρα. Η εικόνα θα αλλάξει σύντομα λέει ο πρόεδρος της τοπικής κοινότητας

Τις διαμαρτυρίες τους για ελλιπή και μεμονωμένη αποψίλωση, μόνο των κεντρικών σημείων της Τερψιθέας εκφράζουν κάτοικοι του χωριού, με παράπονά τους στην «Ε». Όπως λένε η δημοτική αρχή και η αρμόδια υπηρεσία Πρασίνου μερίμνησαν για τον καθορισμό μόνο των κεντρικών σημείων, αφήνοντας τα χόρτα στους γύρω δρόμους να θεριεύουν, όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες.

Από την πλευρά του ο κ. Νίκος Μπόνιας, πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Τερψιθέας, συνιστά ψυχραιμία και ζητά την κατανόηση των πολιτών καθώς η υπηρεσία Πρασίνου έχει καταρτίσει πλήρες πλάνο καθαρισμού των χόρτων, για όλες τις περιοχές του Δήμου ανάμεσα στις οποίες και η Τερψιθέα, και το οποίο περιλαμβάνει συχνές «επισκέψεις» των χορτοκοπτικών μηχανημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού.

Μάλιστα, όπως έχει αναφερθεί και σε σχετικό ρεπορτάζ της «Ε» προ ημερών, ο σχεδιασμός προβλέπει ότι συνεργεία που αποτελούνται από δύο άτομα, θα βρίσκονται καθημερινά σε διάφορες γειτονιές και χωριά του Δήμου Λαρισαίων και σε συνεργασία με τους προέδρους των Κοινοτήτων θα καθαρίζουν πλατείες, πεζοδρόμια και οργανωμένους χώρους. «Προτεραιότητά μας ήταν οι κεντρικές διασταυρώσεις και δρόμοι, ενώ σειρά έχουν και όλοι οι δευτερεύοντες και περιφερειακοί δρόμοι της κοινότητας. Ενημερώνουμε τον κόσμο ότι μέσα σε εύλογο χρονικό διάστημα οι λεγόμενες μεσινέζες θα περάσουν από όλες τις περιοχές, ενώ ζητάμε και εκείνοι να φροντίσουν για τον καθαρισμό των οικοπέδων τους» σημειώνει ο κ. Μπόνιας.

Π.Φ.

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

TEDRA
INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας
MPOFILIOU 8-9-22
MIKEL
αυτοκινητοδρομος αιγαιου
AKUO
ΚΗΠΟΘΕΑΤΡΟ

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass