ΜΕΓΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΣΗΜΕΙΩΣΕ ΕΠΙΔΕΙΞΗ «ENDURO»

Θέαμα στο Μαυροβούνι…

Δημοσίευση: 17 Μαϊ 2017 22:15

Με πολλές συμμετοχές από διάφορα μέρη της Ελλάδας πραγματοποιήθηκε την Κυριακή ο 2ος φιλικός Enduro μοτοσικλετών στην περιοχή της Αγιάς και συγκεκριμένα στο Μαυροβούνι.

Η διοργάνωση ανήκε στην Ομάδα Enduro Κισσάβου, ενώ συνέδραμαν στην όλη προσπάθεια ο Δήμος Αγιάς, αλλά και εθελοντικά πολλοί φίλοι και υποστηρικτές της Ομάδας.

Η πανέμορφη διαδρομή, συνολικού μήκους 60 χιλιομέτρων στις πλαγιές του Μαυροβουνίου, είχε ως αφετηρία και τερματισμό της την κεντρική πλατεία της Αγιάς. Η εκκίνηση έγινε στις 11 το πρωί και οι μοτοσικλετιστές, μετά από μια μικρή επίδειξη δεξιοτήτων σε ειδικά διαμορφωμένο κομμάτι του χειμάρρου Άμυρου μέσα στην Αγιά προς τέρψη και ικανοποίηση εκατοντάδων θεατών, μπήκαν σε διαδρομές και μονοπάτια εκτός δρόμου σε μια δυναμική πορεία που χωρίζονταν σε αρκετά σημεία σε κατηγορία pro που είχε απαιτητικά, δυναμικά και τεχνικά κομμάτια για αναβάτες με αρκετή εμπειρία και σε κατηγορία hobby για λιγότερο έμπειρους.

Ανά τακτά διαστήματα και σε καίρια σημεία υπήρχαν άτομα της διοργάνωσης για την καλή και ασφαλή κίνηση των συμμετεχόντων, ενώ παρούσα ήταν η Ομάδα Διάσωσης «Σαμαρείτες».

Με το πέρας του φιλικού, οι διοργανωτές δεν έκρυβαν τη χαρά τους για την επιτυχή έκβαση του φιλικού, για τα όμορφα λόγια που ακούστηκαν από όλους όσοι συμμετείχαν και ανανέωσαν το ραντεβού τους για μια τρίτη αντίστοιχη, αλλά ακόμη πιο ενδιαφέρουσα και συναρπαστική, διοργάνωση.

ΑΓΙΑ (Γραφείο «Ε»)

Του Νίκου Γουργιώτη

Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « Προηγούμενο Επόμενο »

Συνδρομητική Υπηρεσία

διαβάστε την ελευθερία online

Ηλεκτρονικό Αρχείο Εφημερίδας


Σύνδεση Εγγραφή

Πρωτοσέλιδο εφημερίδας

Δείτε όλα τα πρωτοσέλιδα της εφημερίδας

Ψιθυριστά

Ο καιρός στη Λάρισα

Διαφημίσεις

INTERCOMM FOODS
Μείνε μαζί μας

Η "Ελευθερία", ήταν από τις πρώτες εφημερίδες που σηματοδότησε την παρουσία της στο Internet, μ' ένα ολοκληρωμένο site.

Facebook Twitter Youtube

 

Θεσσαλικές Επιλογές

 sel ejofyllo karfitsa 1

Γενικές Πληροφορίες

Η Εφημερίδα

Ταυτότητα

Όροι Χρήσης

Προσωπικά Δεδομένα

Επικοινωνία

 

Η σελίδα είναι πλήρως συμμορφωμένη με τη σύσταση (ΕΕ) 2018/334 της επιτροπής της 1ης Μαρτίου 2018 , σχετικά με τα μέτρα για την αποτελεσματική αντιμετώπιση του παράνομου περιεχομένου στο διαδίκτυο (L63).

 

Visa Mastercard  Maestro  MasterPass